> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясни са първите двама, които Русев ще разкара от Левски! Единият е във война с феновете


Ясни са първите двама, които Русев ще разкара от Левски! Единият е във война с феновете

0
0
207

Публикувана на: септември 5, 2016

Новият собственик на Левски Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб на тима, но това не се отнася за по-високите етажи в клуба. Според „Тема спорт“ вече са ясни и първите двама, които ще „изгорят“ от „Герена“. Със сигурност от Управителния съвет ще си тръгне настоящият му председател Николай Илиев, който временно изпълнява длъжността след оставката на Иво Тонев преди около 2 месеца. Все още не е ясно в какъв състав ще бъде новият Управителен съвет на Левски. Предишният бе от 9 членове, но се очаква той да бъде намален.

Другото уволнение, което Русев гласи, е това на финансовият директор Константин Баждеков. Финансистът е недолюбван и откровено мразен от някои фенове, които дори по време на мачове издигаха транспаранти срещу него. За Баждеков има някакъв минимален шанс да остане в клуба, но е изключено да е на толкова висока длъжност като финансов и изпълнителен директор.

Спортният директор Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков почти сигурно ще запазят местата си 8 Левски до Нова година. Смяташе се, че те може да се разделят с постовете си, но е явно, че новият собственик Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments