> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясни са първите двама, които Русев ще разкара от Левски! Единият е във война с феновете


Ясни са първите двама, които Русев ще разкара от Левски! Единият е във война с феновете

0
0
229

Публикувана на: септември 5, 2016

Новият собственик на Левски Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб на тима, но това не се отнася за по-високите етажи в клуба. Според „Тема спорт“ вече са ясни и първите двама, които ще „изгорят“ от „Герена“. Със сигурност от Управителния съвет ще си тръгне настоящият му председател Николай Илиев, който временно изпълнява длъжността след оставката на Иво Тонев преди около 2 месеца. Все още не е ясно в какъв състав ще бъде новият Управителен съвет на Левски. Предишният бе от 9 членове, но се очаква той да бъде намален.

Другото уволнение, което Русев гласи, е това на финансовият директор Константин Баждеков. Финансистът е недолюбван и откровено мразен от някои фенове, които дори по време на мачове издигаха транспаранти срещу него. За Баждеков има някакъв минимален шанс да остане в клуба, но е изключено да е на толкова висока длъжност като финансов и изпълнителен директор.

Спортният директор Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков почти сигурно ще запазят местата си 8 Левски до Нова година. Смяташе се, че те може да се разделят с постовете си, но е явно, че новият собственик Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments