> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Японецът в Берое критичен към себе си: Съотборниците ми играха силно, аз направих грешки


Японецът в Берое критичен към себе си: Съотборниците ми играха силно, аз направих грешки

0
0
230

Публикувана на: август 8, 2016

Новият халф на Берое Кохей Като беше определен за най-добър играч в мача със Славия. Въпреки че той триумфира с доста голям процент, той не смята, че се е представил перфектно, което само издава, че е перфекционист.

„Не очаквах, че аз ще бъда отличен, защото и моите съотбоирници играха силно, но съм доволен. Това шампанско обаче е за всички, не само за мен, за себе си имам претенции към играта си. Направих голяма грешка, исках да отбележа, направих още доста пропуски, не играх перфектно. Но още свиквам“, сподели Като.

„Ще изгледам представянето си, ще видя какво е било добре, какво – не. Ще тренирам цяла седмица и ще гледам да отстраня лошото, за да мога да се представя добре. Това е задачата ми, за да мога да играя в следващия двубой“, добави още японецът.

Впоследствие той коментира живота си в България и новия отбор и дали му харесва тук, както и на кои позиции обича да играе.

„Определено трябва да слушаме треньора си, за да прогресираме. Харесва ми тук, харесва ми всичко – треньорът, съотборниците, градът. Не чувствам стрес, искам да играя и в следващия мач. Мога да играя на всяка позиция, без вратар. Нормално играя дефанзивен халф, но обичам да играя и напред“, завърши Кохей Като.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments