> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Янев се хвана за главата: Катастрофа! Всеки да помисли защо изглеждахме така


Янев се хвана за главата: Катастрофа! Всеки да помисли защо изглеждахме така

69 0

Публикувана на: май 29, 2017

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев не скри разочарованието си от загубата от Славия с 2:5. По този начин бургаският тим пропусна да си осигури оставане в Първа лига и ще трябва да се явява на “поправителен” в петък, когато съперник на “шейховете” ще е Витоша (Бистрица).

“Нямам обяснение за случилото се в началото на мача. Това беше истинска катастрофа. Нищо подобно не влизаше в плановете ни. Мога да приема всичко, но не и бездушието на терена. Това не беше истинското лице на отбора. Всеки от нас трябва да се замисли какво може да направи по-добре, за да изглеждаме различно в петък”, сподели Янев.

“Длъжни сме да покажем, че можем да сме истински колектив. Сами се докарахме до това положение и сами трябва да се измъкнем. Надявам се да успеем да се концентрираме и да покажем най-доброто от себе си”, продължи наставникът на бургазлии.

Той добави, че в момента мисли само как да спаси Нефтохимик от изпадане и не иска да коментира слуховете, че може от новия сезон да застане начело на Локомотив (Пловдив).

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading