> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Янев представи романа си и обеща: Следващата ми книга ще е за подвига с ЦСКА (Снимки)


Янев представи романа си и обеща: Следващата ми книга ще е за подвига с ЦСКА (Снимки)

0
0
174

Публикувана на: декември 10, 2016

Бившият наставник на ЦСКА и настоящ на Нефтохимик Христо Янев представи днес пред медиите своя първи роман „Единственият начин“. Критиците дават висока оценка на трилъра, в който става въпрос за продажба на оръжия и корупция на високо ниво, като действията се развиват във Франция.

Янев обясни, че е избрал тази държава, тъй като е научил много от престоя си в Гренобъл и познава добре областта, в която се развива действието. Младият писател допълни, че в момента работата му като треньор на Нефтохимик ангажира цялото му време и няма как да напише нова книга.

Янев обаче допълни, че не изключва на по-късен етап отново да се заеме с писателска дейност и следващата му книга да е описание на подвига на ЦСКА от миналия сезон, когато червените, играейки във „В“ група, успяха да спечелят купата на България след няколко паметни битки срещу професионални отбори.

„Тази идея ми се въртеше в главата доста отдавна. Имах мечта, която преследвах. Благодаря на „Лексикон“, че повярваха в мен и ми подадоха ръка. Исках да е трилър – този жанр развлича ежедневието“, каза Христо Янев на брифинга днес.
Голяма част от действията в трилъра се развиват във френския град Гренобъл, където Христо Янев игра преди няколко години.

„Историята в книгата е напълно измислена, някои от имената съм ги чул, докато бях във Франция, а други съм ги добавил аз. Надявам се да е интересно на читателите. Когато започнах да пиша, все още бях футболист, но знаех, че кариерата ми приключва. Имах повече свободно време, бях изолиран и често оставах сам със себе си, за да избистря идеите си“, каза още Янев.

„Имаме идея да напиша за всичко, което се случи в ЦСКА през изминалата година. Хората ме спират и ме питат какво точно стана. Знам много неща и съм сигурен, че ще бъде интересно. На този етап обаче това са само предварителни идеи и разговори, нищо конкретно“, допълни бившият футболист и треньор на ЦСКА през миналия сезон.

На въпрос: „Кога се промени и от онзи футболист с онова поведение преди години, сега изглеждаш по такъв начин“, Христо Янев отговори: „Знам за какво ме питате. Съжалявам за поведението си като футболист в България. Мислех, че всичко, което хвърчи, се яде. Не се отнасях по най-добрия начин с хората. Когато отидох във Франция за първи път видях друго отношение. Там всички в отбора и съблекалнята бяхме равни. Имаше еднакво отношение към всички. Отдавам поведението си преди на това, че бях млад, неопитен и е нямало кой да ми каже какво е правилно и какво не. Сега се опитвам да бъда коректен с всички и да възпитам по този начин футболистите, с които работя.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments