> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Янев няма спирка! Треньорът прибира в Нефтохимик още двама бивши играчи на ЦСКА


Янев няма спирка! Треньорът прибира в Нефтохимик още двама бивши играчи на ЦСКА

0
0
288

Публикувана на: януари 13, 2017

Нефтохимик може да при­бере двама от ненужните в Ботев Пловдив, разбра „Тема Спорт“. Става въпрос за ата­куващия халф Иван Стоянов и левия бек Милен Кикарин. В момента те се договарят с ръководството на канарче­тата за разтрогване на дого­ворите им с клуба, като не во­дят подготовка с тима.

Кога­то те приключат с жълто-черните, вече ще са свободни агенти. Старши треньорът на бургазлии Христо Янев е провел първоначални разгово­ри с двамата футболисти за условията, при които те биха дошли на стадион „Лазур“.

През миналия сезон той рабо­ти заедно с Кикарин в ЦСКА. В момента реално Нафтата е без ляв бек и Кикарин би бил добра алтернатива за поста. С опита на Стоянов пък Янев се надява да вдигне класата в предни позиции. Станислав Маламов е с тежка контузия и ще е аут дълго време и на него няма да се разчита.

В същото време стана ясно, че ръководството на Неф­тохимик е пред договор за спонсорство. Той ще е до края на годината, като сума­та е 400 хиляди лева. Всичко се очаква да бъде финализирано в близките две-три седми­ци. Преговорите са продължи­ли повече от три месеца, като в тях участие са взели от ръководството на клуба, кметът на Бургас Димитър Николов и, разбира се, пред­ставители на компанията, която е от България. Въпросната фирма вече е давала па­ри на Нафтата през години­те.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments