> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Янев води ЦСКА в Италия


Янев води ЦСКА в Италия

0
0
343

Дата: януари 8, 2016

ЦСКА ще проведе първата си тренировка за годината в поне­делник. Христо Янев събира от­бора на „Армията“ в 14:00 часа, пише в. „Тема Спорт“. Преди то­ва той ще даде пресконферен­ция, на която ще обяви и пълна­та програма за зимната подго­товка на отбора. Очаква се той да каже къде ще са двата зимни лагера на червените, както и кои ще са поне част от новите попълнения в ЦСКА за пролетния дял.

Селекцията на армейците ще е насочена към привличане­то на качествени играчи, с кои­то да се гони спечелване на Купата на България. Варианти са няколко футболисти от Литекс, сред които Кирил Десподов (нападател/крило), Реян Даскалов (вътрешен халф) и Пламен Гълъбов (централен за­щитник). Треньорът Янев има и други набелязани имена, но все още окончателното решение не е взето.

В известна степен селекцията зависи от това да­ли Литекс ще бъде върнат в А група, или изхвърлянето му ще бъде окончателно потвърдено от Изпълкома на 13 януари. Все още не е ясно обаче дали ще има нови попълнения на „Армия­та“ още за първата трениров­ка. Очаква се веднага след нея -от 12 януари, отборът да за­почне единия от лагерите си, който ще е в България.

За зимната си подготовка ЦСКА най-вероятно ще избере Сандански и Италия. Официално потвърждение няма, но това са основните обсъждани вариан­ти. Червените също така са по­канени и на приятелския турнир „Балчик Къп“, който ще се прове­де от 6 до 16 февруари, но е по-вероятно да не участват.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments