> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Юлиян Инджов: Няма пречка ЦСКА да е в „А“ група с лиценза на Литекс! Оздравяването е нечестно към феновете


Юлиян Инджов: Няма пречка ЦСКА да е в „А“ група с лиценза на Литекс! Оздравяването е нечестно към феновете

0
0
245

Публикувана на: юни 6, 2016

Единият от тримата собственици на ЦСКА Юлиян Инджов, който е начело на новото „червено“ дружество заедно с Гриша Ганчев и Христо Стоичков, обяви, че през новия сезон тимът ще играе в „А“ група и няма пречки за това. Според него оздравяването на старото дружество би било нечестно спрямо привържениците.

„До 30 юни трябва да има яснота къде ще играе новото дружество на ЦСКА, което изкупи Литекс. Чисто юридически няма пречки това да се случи. Това е единственият вариант ЦСКА да участва в“А“група следващия сезон.

Съществуват два варианта ЦСКА да играе в първенствата на България. Единият е чрез оздравяване на старото дружество, а вторият чрез купуването на клуб, който има лиценз. Ние работихме и по двата варианта. Старото дружество нямаше как да получи лиценз за „Б“ група, защото е в процедура по несъстоятелност. Решението беше да се направи план за оздравяване и отново да се играе във „В“ група. Не че не вярвам в оздравяването, но то значи да постъпим нечестно спрямо феновете. Искаме да знаем кой доведе това търговско дружество до това му състояние. Чисто технически, ако се приеме план за оздравяване, много трудно може да се потърси сметка на виновниците. Фокусът ще падне върху дълговете, които са около 30 милиона лева, и още едни 40-50 милиона, които са необходими за изграждането на нов стадион в Борисовата градина.

Когато дойдох в ЦСКА, ме поканиха да платя сметката на всички, които бяха яли и пили на тази маса.  Задълженията към държавата и останалите кредитори са натрупани от търговското дружество ПФК ЦСКА, което е оперирало с активите на клуба. Ако това дружество бъде ликвидирано, няма кой да плаща задълженията. Кредиторите могат да потърсят съдебна отговорност от ръководителите на клуба за това нещо“, каза Инджов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments