> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Юлиян Инджов: На Панчарево започнахме от нулата, желанието ни не е само да сме шампиони


Юлиян Инджов: На Панчарево започнахме от нулата, желанието ни не е само да сме шампиони

0
0
439

Публикувана на: октомври 26, 2016

Един от двамата основни акционери в ЦСКА Юлиян Инджов говори пред вестник „Тема Спорт“ във връзка с някои от организационните въпроси в клуба. Строителният предприемач разкри как вървят ремонтите в Панчарево. Той засегна и темата с прехвърлянето на „Армията“ и базата край София за дългосрочно ползване от червените. Инджов притежава равен дял от клуба – по 35%, заедно с Гриша Ганчев.

„Напредваме с уверени крачки по ремонтите в Панчарево. Скоро ще има видим ефект от нашите дейности по базата. Стремим се да изградим перфектни условия за подготовка. Такива, които да отговарят на стандартите на най-големия български клуб. Работим по изграждането на нови съблекални, както и на трибуни. Наследството е много тежко и не е лесно, защото все едно започваме от нулата. Плановете ни са да сме готови с Панчарево до края на годината. Би трябвало да влезем в този срок, което означава, че от пролетта базата ще бъде на разположение на отборите ни“, коментира Инджов, който изрази и мнението си за ситуациата в представителния тим.

„Като цяло сме доволни, но винаги може и по-добре. Не бих искал да коментирам спортно-технически теми, които не са ми специалност. Но организационно сме на високо ниво. Разбира се, по-трудно е, отколкото миналия сезон, но сега е и по-интересно. Има предизвикателство. Крайната ни цел е да играем успешно в Европа. Вече дали ще прекъснем хегемонията на Лудогорец и дали ще изпреварим Левски, е друг въпрос. Но желанието ни сега е да върнем ЦСКА на международната карта. И по-важното -отборът да се представя силно, да впечатлява с изявите си. Така че работим в тази посока. Разбира се, искаме и да сме шампиони. Но с това далеч не се изчерпват нашите желания за клуба“, каза още бизнесменът и завърши с думите, че по въпросът с получаването на „Армията“ и Панчарево за дългосрочно ползване ЦСКА е депозирал необходимите документи и „топката е в полето на министерството на спорта“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments