> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ще имаме отбор, за който феновете на ЦСКА мечтаят!


Ще имаме отбор, за който феновете на ЦСКА мечтаят!

0
0
1031

Публикувана на: септември 11, 2016

ЦСКА записа унизителна загуба в Разград от Дунав с 0:2, втора на тима само за 6 кръга. Въпреки това един човек застана с името и се закани, че „червените“ ще имат силен отбор, за какъвто феновете мечтаят.

Става дума за наставникът Едуард Йорданеску, който беше разочарован от резултата. Той се извини на феновете, които бяха дошли в Разград да подкрепят отбора и им обеща, че скоро ще видят промяна.

„Първо искам да благодаря Дунав за победата и за начина, по който се пребори за нея. Второ, искам да се извиня на феновете – от името на мен самия, от името на футболистите. Искахме съвсем различен резултат, но им обещавам, че за много кратко време ще създадем много силен отбор, който те мечтаят. Само ни трябва малко време“, сподели Йорданеску.

„Можеше и сега да е различно, но трябваше да сме малко по-умни. Тези неща ще ги оправя, знам какво трябва да направя, но трябва да стане много скоро, за да не се получават такива неща, като днес“, добави румънецът. Той коментира и какво очаква още от новопривлечените през седмицата играчи.

„Имаме много нови играчи, трябва да изградим връзките в отбора между тях и останалите. Не всички са в най-доброто си състояние. Играчите пострадаха от международната пауза, общо 9-има не можех да ползвам. Играчите, които дойдоха в последните дни, не са на нужното ниво. Когато влязат във форма, ще трябва да изгрдаят връзките. Трябва да го сторим бързо, за да не губим точки, както беше днес“, сподели Йорданеску и обяви, че вижда разлика с предишните двубои на отбора.

„Разликата е голяма с преди, отборът играе различно, но ни трябва още класа. Всеки трябва да разбира какво се играе и какво се иска от него. Трябва да имаме психологическата нагласа и да се борим. Днес говорихме точно за това и им казах на момчетата, че това е отбор с много фенове, с много класа и с много поддръжници през годините, става въпрос за Дунав, и не трябва да го подценяваме и трябва да сме агресивни“, сподели още румънецът.

„През второто полувреме опитахме по-силен натиск, но пропуснахме положения за бърз гол. Ще направим анализ, но трябва да приемем резултата и да работим, за да избегнем всичко това“, добави той и отново се върна на представянето на новите. .

„Класни играчи взехме, щастлив съм, че ги имам. Щеше да е по-добре, ако ги имах по-рано, но това е моментът, в който ги взехме. Искам да благодаря на собственика, че ги взе, те са много класни. Но и те, и останалите не работеха днес като отбор в много моменти. Всеки от тях е класен, но трябва да играем като отбор. Сега имаме две домакинства и трябва да вземем всички от тях.“

„За мен е важно най-скоро да започнем силна серия и да работим всеки ден. Сигурен съм, че ако резултатите са добри, няма да има толкова време за адаптация. Ние знаем какво трябва да направим и съм уверен, че скоро ще вдигнем нивото си. Нямам нужда от още играчи, днес не е щастлив ден за нас, но съм сигурен, че имаме класа. Сигурен съм, че това ще се случи и ще станем силен отбор“, закани се Йорданеску.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments