> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шок от „Тема спорт“! Левски покри уволнението на Люпко


Шок от „Тема спорт“! Левски покри уволнението на Люпко

0
0
323

Публикувана на: август 11, 2016

Шокиращо разкритие прави вестник „Тема спорт“ в днешния си брой. От основна статия на изданието става ясно, че Люпко Петрович вече е уволнен от Левски, а от „Герена“ са покрили новината. Ситуацията, при която беше махнат Стойчо Стоев се повтаря, но този път няма нарочна пресконференция, на която това да бъде обявено преди последният мач на треньора.

Ето какво пише „Тема спорт“ днес:

Люпко Петрович на практика вече не е треньор на Левски, въпреки че се очаква да изведе „сините“ в дербито с Лудогорец в събота. Това ще е своеобразен бенефис на сръбския специалист. Получава се ситуация като при Стойчо Стоев, на когото бе предоставена възможност да си вземе довиждане с публиката на мача с Пирин в Благоевград.

Така ситуацията с треньорския пост и отказа на Ясен Петров да поеме Левски изтиква на преден план кандидатурата на Петър Хубчев. Той вече е казал принципно „да“, но това е било в часовете между раздялата със Стоев и назначаването на Петрович. Сега не се знае дали бившият треньор на Берое няма да го играе сърдит, ако му се обадят отново.

Но ако Хубчев има подобни отрицателни намерения, той ще направи своеобразно намигване към някои от членовете на „синьото“ ръководство, с когото има трайни дългогодишни отношения. Това са членът на Управителния съвет Гошо Гинчев и генералният мениджър Андрей Желязков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments