> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шок в Разград! Джиджи Бекали обезкървява Лудогорец за ШЛ


Шок в Разград! Джиджи Бекали обезкървява Лудогорец за ШЛ

0
0
236

Дата: април 28, 2016

Румънският бизнесмен Джиджи Бекали ще прави нов супер проект и за изпълнението му ще отмъкне част от играчите на Лудогорец, твърдят румънските медии. Настоящият собственик на Стяуа ще пренасочи инвестициите си към скромния Волунтари, където играе българският защитник Венелин Филипов.

Според информациите Бекали иска да превърне Волунтари в гранд и за целта ще вземе Клаудиу Кешерю и Андрей Препелица от Лудогорец. Препелица е едва трети избор на Георги Дерменджиев за вътрешен халф в схемата на тима от Разград и раздялата с него може да стане по-лесно.

Друга е ситуацията с Кешерю, който е водещият реализатор на шампионите. Нападателят все по-често изразява мнение, че иска да се върне в Стяуа, но по-вероятно ще отиде във Волунтари, където Бекали планира да премести всички по-силни футболисти на „армейците“ от Букурещ заедно с треньора Лауренцио Регекампф.

Решението на Джиджи Бекали е продиктувано от постоянните проблеми, които има заради Стяуа с военните, които взеха емблемата и стадиона на клуба. Освен това „червено-сините“ изостават и в борбата за титлата с Астра (Гюргево).

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments