> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шокът в Левски е пълен! Спас Русев напуска до часове


Шокът в Левски е пълен! Спас Русев напуска до часове

0
0
210

Публикувана на: февруари 22, 2017

До няколко часа Спас Русев ще обяви официално оттеглянето си от Левски, съобщи Нова телевизия. Новината дойде, докато в студиото на сутрешния блок „Здравей, България” гостуваше председателят на НКП Степан Хиндлиян, който отново алармира, че бъдещето на „сините” остава крайно несигурно.

„Сега ще бъде завъртяно през една пропагандна машина. Ще кажат „Те привържениците изгониха поредния добър човек, дошъл да прави Левски велик отбор”, беше първият коментар на Хиндлиян за очакваното напускане на Русев.

„Не е тъп въпросът на кого ще остане Левски. Аз също ще го задам, защото той трябва да прецени на кого трябва да даде акциите”, допълни той.

„Феновете искат едно единствено елементарно нещо и то е клубът да отговаря на името си, на историята си, на традициите си, да бъде там, където му е мястото. В последните осем години в клуба се случват изключително неприятни неща – разочарование след разочарование. Клубът се управлява чрез заеми. Левски е доста популярна марка в България, а от нея не се изкарват пари. Остават доста съмнения за икономически и политически влияния в клуба. Публиката се разбива умишлено”, заяви Степан Хиндлиян.

Той призна, че играта на Левски в момента няма как да радва феновете.

„Продукцията, която Левски представя на публиката си, не носи удоволствие. Казвам го с голяма доза съжаление и разочарование, но това са фактите.”

И описа целия процес с подаряване на акциите на клуба като фарс, в който не става ясно какво ще стане с Левски и дълговете на клуба.

„Когато говорим за собственост, трябва да си даваме сметка, че последните две години акциите на Левски се подаряват. От един човек на трима други, след това на още един, който отново подари някакъв процент акции онзи ден. При това положение собствеността на куба е малко имагинерно понятие.
Г-н Русев дойде в Левски през август миналата година и получи акциите. Получи близо 90% и надеждите към него бяха, че идва един „фин бизнесмен”, както ни беше презентиран от един известен човек – Георги Марков се казва. И хората очакваха, че ще потече златен дъжд, защото идва един човек с много пари от Лондон. Нищо от това обаче не се случи. Г-н Русев ни обяснява за Челси, обяснява ни разни други неща, които привържениците не ги интересуват. Сериозен разговор по темата Левски последите месеци не е имало. Преди седмица се оказа, че г-н Русев подарява 20% от своя пакет на друг човек. Според мен г-н Русев няма кой знае какво особено желание да взима акциите на Левски. По-скоро те са вървели като добавена стойност в сделката за „Виваком”, която се осъществява. Г-н Русев подарява част от акциите си на г-н Боримиров с обяснението, че няма как да бъде собственик на „Виваком” и собственик на Левски и да прехвърля от едната компания в другата, защото „Виваком” има спонсорски договор с Левски. Утре обаче г-н Русев може да се освободи от още един процент да го даде на някого, от още един процент да го даде на някого. Хваща си самолета и си заминава за Лондон. Какво се случва с клуба?

„Понеже ние сме акционери и имаме 10% от акциите, но бяхме изгонени. Изгонени… грубо, бяхме отстранени от стария Управителен съвет с аргумента, че сме акционери, ама като сме акционери и не даваме пари. По тая линия сега г-н Боримиров ще дава ли пари?”, запита Степан Хиндлиян.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments