> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шокиращ рогоносец! Танцьорка „минала половината Пловдив“ без Неделев да разбере


Шокиращ рогоносец! Танцьорка „минала половината Пловдив“ без Неделев да разбере

0
0
54

Публикувана на: март 3, 2016

Футболното гадже Вили Томова кръшкала яко на национала Тодор Неделев. Това била причината за раздялата им, плъзна мълва след завръщането на национала в „Ботев“ (Пд). Доскоро двамата бяха заедно, но докато Тошко се мъчел да прави кариера в Германия, популярната пловдивчанка му изневерявала редовно. Като разбрал от приятели, че знойната танцьорка му слага рога, Неделев си плюл на петите и повече не искал да чуе за нея. Футболистът обаче не стоял дълго на сухо и отскоро е с ново гадже на име Златка Божкова.

Тошко Неделев си хвана палавата Вили Томова още по време на първия си период в „Ботев“ (Пд). Самата тя е популярна в Пловдив като една от най-запалените фенки на Канарите. Редовно ходи на мачове на отбора, от време на време надъхва футболистите със снимки по цици в интернет.

След като двамата се запознали, Вили от раз завъртяла главата на Неделев. Футболистът хлътнал до уши, независимо че имат 10 години разлика – по това време Тошко е на 20, а Томова – на 30.

След трансфера на футболиста в немския „Майнц“, започнали да въртят любов от разстояние. Неделев се надявал гаджето му да се премести при него в Германия, но така и не го огряло. Вили Томова не искала да зарязва живота в родния Пловдив, но все пак често пътувала на гости на футболиста. Така двамата изкарали близо две години. Оказва се обаче, че междувременно си лягала с куп други мъже.

Преди време приятел се обадил на Неделев да го предупреди за неверната му половинка. Тошко замръзнал, като научил, че уж влюбената в него Вили Томова овършала сума ти мъже.

„Добре, че му отворихме очите. Тази мина половината Пловдив, не беше за него“, разправя авер на Неделев за безскрупулната майна.

По ирония на съдбата заклетата фенка на „Ботев“ дори мачкала чаршафите с футболист от върлия враг „Локомотив“ (Пд). Става дума за Дани Кики, плейбой номер 1 сред ритнитопковците.

Отскоро друга засукана мадама топли завивките на Неделев в Пловдив. Новата му изгора е Златка Божкова, която работи като управител в нощен бар. За нея се твърди, че била по-кротка и засега била напълно вярна на футболиста.

„Всеки ден“

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия