> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф на Пирин: Боят по Левски ни върна на картата


Шеф на Пирин: Боят по Левски ни върна на картата

0
0
373

Дата: ноември 24, 2015

Председателят на Управителния съвет на Пирин (Благоевград) Венко Попов не се поддава на общата еуфория след успеха с 1:0 над Левски в неделя. Бившият футболист на „орлетата“ е категоричен, че победата е много важна, но над нея трябва да се надгради.

„Няма как да не сме доволни от трите точки, но не трябва да изпадаме в крайности. Футболистите трябва да разберат, че това е само една победа. Такава, която превръща всичките ни мачове до края на годината във финали. Сигурен съм, че треньорският щаб няма да допусне да има хвърчене в облаците, защото от високо се пада най-болезнено. Казах на футболистите, че все още не сме направили нищо и сме много далеч от изпълнение на целта, която е оставане и утвърждаване в групата“, коментира Попов.

„Трябва да отчетем добрата работа на старши треньора Наджи Шенсой и колегите му, те свършиха много добра работа. Подобрението в играта е видимо“, допълни още един от ръководителите на Пирин, който се надява в предстоящия директен сблъсък за оцеляване в елита – гостуването на Монтана, „орлетата“ да демонстрират играта, с която победиха 26-кратния шампион на България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments