> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в ЦСКА се страхува от аматьорско бъдеще за „червените“


Шеф в ЦСКА се страхува от аматьорско бъдеще за „червените“

0
0
222

Публикувана на: януари 29, 2016

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров говори пред „Тема Спорт” по повод ситуацията в старото дружество и възможността за неговото евентуално оздравяване. Тодоров даде прогноза кога ще са ясни окончателните дългове на клуба.– Г-н Тодоров, ще има ли скоро решение на съда за задълженията на ЦСКА?
– Очаквам това да се разгледа в най-кратки срокове. А под „най-кратки срокове“ разбирам в рамките на десет дни или най-късно до две седмици. Дотогава очаквам съдът да се е произнесъл какви са дълговете на клуба. Нека уточня, че това е прогноза, не съм съдия по делото, но се надявам наистина да има яснота възможно най-бързо. Обикновено такива процедури не се бавят. Първо обаче трябва синдикът (б.а. – Дора Милева) да изпрати документация по всички възражения, свързани с вече обявените дългове на ЦСКА. В момента тя все още я подготвя.

Но повечето казуси са готови и очаквам всичко да бъде входирано в съда в началото на следващата седмица. Оттам насетне съдията по делото за несъстоятелност започва да разглежда възраженията и трябва да обяви дата, на която ще свика заседание. Тогава, след като обяви кои възражения се приемат и кои не, ще може да се каже и какъв е точният размер на задълженията. След това ще се мислят и опциите за евентуално оздравяване. Но не ме карайте да казвам възможно ли е такова, или не. Не аз съм човекът, от когото зависи това.

– Какви наказания ще влязат в сила за ЦСКА, ако клубът спечели промоция за „Б” група и ако изобщо бъде допуснат до участие в професионалната дивизия? Защото, както вече стана ясно, ако е в процедура по несъстоятелност, няма как да вземе лиценз…
– Има много условности и не се знае дали ще бъде допуснат. На мен ми се иска първо да си свършат работата съдът и синдикът и след това да се правят прогнози. Сигурно ще влязат определени наказания в сила.

– Ще се активизира ли санкцията за забрана на картотеките, която беше наложена заради случаите с Нилсон и Тенгариня?
– Възможно е. Но пак казвам – нека първо да се стигне до такава ситуация, при която ЦСКА може да участва в „Б“ група, и тогава да говорим. Сега е излишно.

– Какво е мнението ви за създаването на Висша лига от новия сезон, в която да влезе и ЦСКА?
– Това е предложение на Йордан Лечков, доколкото разбрах… Не съм убеден, че такова нещо може да се осъществи. Но, разбира се, най-хубавото е ЦСКА да се върне в „А“ група по най-бързия начин.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments