> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в ЦСКА отсече: Ако се спазват законите ЦСКА не трябва да гостува в Горна Оряховица


Шеф в ЦСКА отсече: Ако се спазват законите ЦСКА не трябва да гостува в Горна Оряховица

0
0
199

Публикувана на: декември 6, 2016

Административният директор г-н Милко Георгиев говори по повод предстоящия мач на ЦСКА от XVIII кръг на Първа лига срещу Локомотив (Горна Оряховица) и липсата на яснота около стадиона, на който ще се проведе срещата.

„Ръководството на клуба е притеснено от липсата на яснота около срещата. Спортно-техническият щаб трябва да си направи програма за седмицата, ръководството трябва да осигури необходимите им условия, а това към момента е невъзможно по простата причина, че все още не знаем къде ще играем! И никой не може да ни отговори до къде трябва да пътуваме. Знаете, че преди всяка среща на ЦСКА се провеждат лагери, тренировъчни занимания в града, където гостуваме. Кога да се организираме?“, каза той пред официалния сайт на клуба.

Относно възможността срещата да се изиграе на стадиона в Горна Оряховица, г-н Георгиев сподели:

„Искам да внеса малко яснота по казуса – за да се играе мачът в Горна Оряховица, трябва да мине комисия, която освен членове от БФС, включва и експерти от други ведомства. Моята информация, а тя е на 100% сигурна, е че към днешна дата осветление на стадиона в Горна Оряховица няма. Това означава, че дори и утре по някакъв магически и свръхестествен начин осветлението да бъде монтирано, след това предстоят задължителни 72-часови проби относно годността на осветителните тела, което пък автоматично означава, че мач на този стадион не трябва да има, ако се спазват всички закони, разбира се.“

„Въпреки всичко получавам всякакви сведения и информации, че се прави всичко възможно мачът да се играе там. Нека спортната обществено да бъде наясно с едно – ЦСКА желае да играе двубоя в Горна Оряховица, защото това би било страхотен празник за града. Но никой във Футболен клуб ЦСКА не желае въпросната среща да носи заплаха за феновете. Това съоръжение не предлага безопасност и сигурност на нито един зрител. Призовавам ръководните органи в БФС и държавата да не си затварят очите, а да постъпят отговорно и управленчески, да не правят компроси за сметка на феновете. Защото футболът е за феновете!“

В заключение Милко Георгиев добави: „Още веднъж подчертавам, че ЦСКА желае да изиграе мача в Горна, но не и на всяка цена.“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments