> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в ЦСКА: Има надежда


Шеф в ЦСКА: Има надежда

0
0
423

Дата: януари 20, 2016

Изпълнителният директор на ЦСКА в оставка Александър Тодоров изрази оптимизъм заради последните събития около клуба. Той вярва, че оздравителния план на „червените“ е напълно възможен заради сериозната работа на синдика Дора Милева, довело до промяна на структурата на дълговете.

„Не е важен самият дълг като стойност, а структурата му и кои кредитори остават. Окрупнихме вземанията. Около 4,5 милиона лева са към „Лира“, друга голяма сума е към Инджов и Манджуков. Дълговете са управляеми, защото знаем хората и могат да започнат преговори. Има надежда. Засега приключи срокът за обжалвания. Общата сума е примерно с около 2 милиона надолу. Надявам се възможно в най-скоро време съдията да се произнесе“, заяви Тодоров.

„Добре работим със синдика, има абсолютна координация. Не трябва да пренебрегваме срока за получаване на лиценз за „Б“ група. Това е 30-и юни. Ако се прехвърли, ще се обезмислят всички действия. Защото още една година във „В“ група може да е фатална за ЦСКА“, не скри притеснението си шефът на „армейците“.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments