> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в Левски: Можем повече, тъжен съм за феновете


Шеф в Левски: Можем повече, тъжен съм за феновете

0
0
325

Публикувана на: юли 21, 2016

Спортният директор Станислав Ангелов остана изключително доволен от играта на футболистите на Левски, но в същото време и много разочарован от това, че те не успяха да зарадват феновете, напълнили стадион „Георги Аспарухов“. Както е известно, Левски завърши наравно 1:1 срещу словенския Марибор и отпадна от Лига Европа.

„Спокоен съм за бъдещето. Нашите футболисти могат дори повече от това, което показаха днес, но в момента това не е чак толкова важно. Няма как да върнем времето назад, вдигаме главите и така нататък. Нямаше днес напрежение, играхме добре и имахме шансове да спечелим. Особено в Словения. Днес играхме по-добър мач, но там имахме повече положения.

Просто тук факторът домакинство не беше добър за нас. Ще опитаме да анализираме мача и да подобряваме играта. Дано следващия път да зарадваме хората, които днес бяха на трибуните. Тъжен съм само от това, че не успяхме да ги зарадваме. Хората искат да виждат нещо подобно на това, което се случва днес. Имаме по-сериозен потенциал от това, което показваме. Знам, че могат и повече“, каза Ангелов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments