> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в Левски: Можем повече, тъжен съм за феновете


Шеф в Левски: Можем повече, тъжен съм за феновете

0
0
105

Публикувана на: юли 21, 2016

Спортният директор Станислав Ангелов остана изключително доволен от играта на футболистите на Левски, но в същото време и много разочарован от това, че те не успяха да зарадват феновете, напълнили стадион „Георги Аспарухов“. Както е известно, Левски завърши наравно 1:1 срещу словенския Марибор и отпадна от Лига Европа.

„Спокоен съм за бъдещето. Нашите футболисти могат дори повече от това, което показаха днес, но в момента това не е чак толкова важно. Няма как да върнем времето назад, вдигаме главите и така нататък. Нямаше днес напрежение, играхме добре и имахме шансове да спечелим. Особено в Словения. Днес играхме по-добър мач, но там имахме повече положения.

Просто тук факторът домакинство не беше добър за нас. Ще опитаме да анализираме мача и да подобряваме играта. Дано следващия път да зарадваме хората, които днес бяха на трибуните. Тъжен съм само от това, че не успяхме да ги зарадваме. Хората искат да виждат нещо подобно на това, което се случва днес. Имаме по-сериозен потенциал от това, което показваме. Знам, че могат и повече“, каза Ангелов.

Споделете
0
0

Comments