> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в БФС успокои левскарите: Драма с лиценза няма да има


Шеф в БФС успокои левскарите: Драма с лиценза няма да има

69 0

Публикувана на: април 6, 2017

Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев заяви, че очаква Левски да нямат проблеми с взимането на лицензи за новия сезон.

„Лиценза на Левски и Станимир Стоилов? Ситуацията е много проста: кой – крив и кой – прав, ще реши българският съд. Левски е завел жалба срещу това си задължение към Станимир Стоилов и го оспорва в съда. Защо са преценили така, трябва да питате тях. Една от възможните причини е, че по този начин автоматично техният лиценз не е застрашен“.

„БФС няма право и не може да отнеме лиценз на клуб заради просрочено задължение, без да е установено от съда дали има такова задължение. Ние сме длъжни да изчакаме да се произнесе съдът. Ситуацията има доста нюанси и детайли, които да се изследват. Доколкото съм запознат, има подписани 2 документа за едно и също задължение, като документите са с различно съдържание, което мен лично ме озадачава“.

„В крайна сметка съдът ще реши, а оттам нататък и ние ще вземем нашите решения. Със сигурност в момента лицензът на Левски не е застрашен. Докато съдът не се произнесе, това задължение не е просрочено за нас“, заключи Колев.