> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф в БФС: Има само един ЦСКА и той е във „В“ група


Шеф в БФС: Има само един ЦСКА и той е във „В“ група

0
0
303

Дата: април 9, 2016

„Знаете, че БФС не веднъж е казвал, че има един ЦСКА и това е ПФК ЦСКА АД, който се състезава във „В“ група“, заяви изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. Онзи ден той се видя с представителя на дружеството ФК ЦСКА Милко Георгиев, както и със сина на Гриша Ганчев – Данаил.

„Разговаряхме почти цял час в сградата на БФС. Разговорът е записан с тяхно участие. Просто се изчерпахме и срещата приключи“, сподели още Попов.

„Ако погледнете в Търговския регистър има седем ЦСКА. ПФК ЦСКА е в ръцете на синдика, знаете го много добре. Делата приключват в края на април, вероятно в началото на май ще има излезли съответни решения. След което тече едномесечен срок за оздравителен план от синдика и други кредитори. След това събранието на кредиторите решава дали да го приеме, или не“, допълни шефът в БФС.

„Представителите на ФК ЦСКА не искат да прехвърлят членските права, а да встъпят членските права, което е малко по-различно. На този етап ще подадат документи. Допълнителни въпроси ще зададат след това. Малко ми е странно като хипотеза, може друг вариант да предложат“, завърши Попов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments