> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефовете на Локо (ГО) застанаха зад Червнеков, треньорът обеща да се лее кръв в името на успеха


Шефовете на Локо (ГО) застанаха зад Червнеков, треньорът обеща да се лее кръв в името на успеха

0
0
441

Публикувана на: август 23, 2016

Ръководството на Локомотив (Горна Оряховица) гарантира подкрепата си към старши треньора Ангел Червенков и екипа му. Специалистът повече от час разговаря с Управителния съвет на клуба. Това беше първото заседание на клубаната управа след Общото събрание и избора й началото на август.

„Доволни сме от работата на треньора и приличните игри на отбора от началото на сезона. Вярно е, че ни се искаше да имаме по-солиден точков актив, но си даваме сметка, че ще е необходимо време да се адаптираме в групата. Ние имаме дългосрочен план и неслучайно сме се спряли на доказан специалист, какъвто безспорно е Ангел Червенков“, коментира след заседанието председателят на УС -Даниел Костадинов.

Старши треньорът Ангел Червенков също апелира за малко повече търпение от страна на ръководство и фенове.

„На всички ни се искаше да имаме по-сериозен актив и вече да сме се поздравили с победа. За кратък период от време сформирахме приличен отбор, но ще ни е необходимо време да постигнем желания синхрон. Има какво още да се желае като отборен дух на терена. Неслучайно повтарям на момчетата ,че ще трябва да се пролее и кръв, за да се поздравим с успех“, сподели треньорът.

Специалистът, извеждал Литекс до шампионска титла и работил с успех в Шотландия и Украйна, ще има определящата дума за стила и методиката на работа с подрастващите в ДЮШ. Най-върлите фенове посетиха тренировката на отбора и декларираха подкрепа към треньорите и отбора. Добрите думи за работата на Червенков не спести и клубната легенда Ангел Минчев, който е и член на УС.

„Ангел Червенков работи правилно. Отборът ни играе повече от прилично от началото на сезона. Липсваше ни и доза шанс, за да се поздравим с така желаната победа. Не бива да правим трагедия от едно недобро второ полувреме като това с Дунав. Сигурен съм, че тепърва ще накараме другите да се съобразяват с нас“, обобщи Минчев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments