> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шампионът Мъри Стоилов: Левски е моят отбор


Шампионът Мъри Стоилов: Левски е моят отбор

0
0
220

Публикувана на: октомври 26, 2016

Станимир Стоилов, който днес стана за трети пореден път шампион на Казахстан с отбора на Астана, за oтново коментира спекулациите, според които той е вариант за треньор на Левски. Специалистът заяви, че „сините“ са неговият отбор, но към момента няма как да напусне настоящия си клуб, освен ако босовете не пожелаят да го освободят.

„Мога да си тръгна от Астана, само ако ръководството не ме иска. Не мога да им кажа – Не, хора, аз напускам. Няма да е коректно, няма и да съм аз. Господ гледа и знае на кого да се отблагодари. Във футбола една греда може да е греда, а може и да е вътре. Аз ще изпълня коректно всичко към Астана. Ако клубът не ме иска, ще мисля за друго предизвикателство.“, заяви Мъри пред „Дарик радио“.

„Левски е моят отбор и е нормално да ме спрягат. Миналата година по това време също нямах договор с Астана чак до 10 декември. Тогава никой не ме е търсил. Сега имам договор. Левски в момента си върви добре. Трябват му победи, точки и спокойствие. Надявам се да спечели шампионската титла.“

„Лично аз съм разговарял повече от два пъти с Люпко, той знае моята ситуация. Когато става дума за Левски, никога не влизам в сплетни. Под достойнството ми е даже да коментирам“, сподели от Казахстан  Стоилов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments