> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чужденец в Ботев обеща: Тепърва ще разкрия потенциала си


Чужденец в Ботев обеща: Тепърва ще разкрия потенциала си

0
0
183

Публикувана на: март 23, 2017

Новият лидер в атаката на Ботев (Пд) – Фернандо Виана постепенно се превръща в любимец на „бултрасите“. Латиноамериканецът съумя с успех да замени продадения в Лудогорец.

„Дойдох по време на паузата в първенството. Целта ми е да помогна на отбора да се класира възможно най-напред и да се бори за Лига Европа. Ботев участва и в Купата на България. На четвъртфинал сме (б.р. – срещу Пирин в Благоевград), а носителят на трофея може да играе в евротурнирите. Това е отлична възможност да покажа какво мога и да развия кариерата си“, твърди Виана.

„След като получих предложение, веднага започнах да проверявам каква страна е България и какъв отбор е Ботев. Имах приятел, който бе наясно, и това направи нещата доста по-лесни откъм избор. А освен това от доста време следя футбола в Европа и горе-долу бях наясно как се играе на този континент“, посочва той.

„Българската култура не е толкова различна от нашата. Разбира се, има си своите традиционни ритуали и навици, но бързо успях да се адаптирам. Колкото до храната – не ям много от традиционните ястия, защото те са доста по-различни от нашите. Тук обикновено ядат много салати, без значение какво ще поемат след това. Това ми харесва, готино е – на мен също ми стана навик и салатата вече е неизменна част от менюто ми. Но предпочитам бразилска кухня – ям повече наша храна навън, отколкото жена ми приготвя вкъщи“, обяснява Виана. „Езикът обаче е много труден. Знам да повтарям някоя и друга дума, но като видя аз6уката, и става доста сложно. Затова поемам риск и говоря на английски – тук хората го знаят“.

„На терена разлики относно свързаността на мачовете и трудността им няма. Но в Европа държат много на тактиката – от нея идват най-големите разлики. Същевременно футболът е доста по-динамичен и се налага внимателно да спазваш указанията, дадени от треньора. Благодаря на Бог за бързата адаптация, дори аз съм изненадан от себе си. За по-малко от два месеца вече съм напълно адаптирам. Вярвам. че тепърва ще разгръщам качествата си и ще покажа какво мога“, каза за финал Виана.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments