> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чудо, та чудо! Не играч ще съди ЦСКА, а обратното!


Чудо, та чудо! Не играч ще съди ЦСКА, а обратното!

66 0

Публикувана на: юли 22, 2016

Чудесата в Борисовата градина продължават! За първи път не играч ще съди клуба, а точно обратното. „Червените“ завеждат дело във ФИФА срещу Бьорн Йонсен. Той си е получил всичко и има договор с клуба, но на своя глава избяга от лагера, за да подпише с шотландския Хартс.

Ето какво информира спортният топ-юрист у нас Радостин Василев във Фейсбук:

В понеделник „ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД ще уведоми футболен клуб „Хартс“ Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с „ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД и ако е подписал договор с футболен клуб „Хартс“ Шотландия, това е абсолютно нарушение на правилата на ФИФА. Футболистът напусна самоволно лагера на ЦСКА преди месец и от тогава ръководството на клуба няма информация за неговото местонахождение. Футболистът е официално уведомен, че нарушава действащия си договор, уведомена е и норвежката федерация и FIFA. „ПФК ЦСКА- СОФИЯ“ ЕАД настоява Бьорн Йонсен незабавно да се присъедини към клуба и инфорнира футболен клуб „Хартс“ Шотландия за статута на футболиста.
„ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД има готовност да сезира FIFA DRC с иск както срещу Бьорн Йонсен, така и срещу футболен клуб „Хартс“ -Шотландия ако бъдат нарушени интересите на ЦСКА!

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК