> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чорбари, набийте си го в черепите: истинският ЦСКА бе убит 1999 година!


Чорбари, набийте си го в черепите: истинският ЦСКА бе убит 1999 година!

0
0
1147

Публикувана на: юни 5, 2016

Голяма дилема тресе държавата тези дни! Скачат цени на билети, предоговарят се от правителството милиардни дългове, краде се на поразия в и с името на Курполентния, а на всички в устата ЦСКА. И доколко щял да е легитимен новия клуб. Доколко това било ЦСКА?

Питат такива като „отрепките“ от бившия вестник на Чорни, като настоящите медийни лайна на Успелия, като левскарините Томислав Русев и Борис Касабов, като галопа „Синя България на Пеефски“, въобще все загрижени за „армейците“ хора!

А всички те удобно забравят, че от 1999 година това ЦСКА не е истинския ЦСКА! Тогава регистрираният като наследник на „армейците“ ПСК ЦСКА АД от Илия Павлов бе нагло спрян от спонсорираното от Чорни правителство от участие в първенството, за да се намести там издънката на Любо Пенев.

Апропо, тогава зад Чичовото стояха едни такива като днешните Курполентни, начели с баш левскаря Евгений Бакърджиев. Същият този, който звънеше на Гриша Ганчев преди един мач на Литекс, за да го заплашва, че при синьо правителство, трябва да има син шампион, изведнъж тръгна да спасява ЦСКА. И така го направи, че като намести там Пенев, гарантира три титли подред на Левски, където изведнъж се оказа…акционер!. Случайно или не, пък след някой и друг месец ЦСКА официално премина в ръцете на…Васил Божков! Който сега пак иска „червените“!

Дори медийната кампания тогава срещу Илия Павлов, се водеше от същите сини венци, които сега я организират срещу Гриша Ганчев. Поне от оцелелите.

За зла участ на „активните борци“, има…УЕФА! И през 1999 година тя обяви смъртта на ЦСКА! Поне тази на терена. Защото разпореди парите от продадения в Селтик Стилиян Петров – близо 5 милиона долара, да бъдат преведени на единствения легитимен пред УЕФА клуб с името ЦСКА, този на Илия Павлов. А самият мултак, след като прибра всичко, просто заличи ОРИГИНАЛА!

Така, че скъпи чорбари, набийте си го в черепите: ДНЕС ОРИГИНАЛЕН ЦСКА ПО ДОКУМЕНТИ НЯМА!

ПП: Оригинален Левски също нямаше след 1990-а, затова и Томас Лафчис ползваше чисто нова емблема, изместна като „лопатата“! И добави едно София към регистрацията. Адвокатката на Гриша Ганчев Татяна Дончева може да каже много по въпроса. Защото тя като съдия регистрира Левски-менте!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments