> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Човек на Бербатов с разкрития за машинации в БФС


0
0
286

Лъжа е, че са отменили конгреса по юридически причини. Отмениха го в последния момент, защото разбраха, че не могат да го спечелят. Все пак само 7 дни по-рано събраха Бюрото на ИК на БФС, за да утвърди документи за конгреса. Това обяви адвокатът Георги Градев в отговор на вчерашното изказване на члена на Изпълкома на БФС Йордан Лечков, който заяви, че няма смисъл да се провежда нов конгрес на централата. Градев е част от щаба на нереализирания кандидат за шеф на БФС Димитър Бербатов.

“Този човек излъга най-нагло за няколко неща. Лъжа е, че Борислав Михайлов е спечелил конгреса през октомври 2021 г. Водещият на конгреса Камен Костадинов ясно заяви, че за победа са необходими 242 гласа. Михайлов получи само 241 гласа. Неслучайно още не е вписан в ТР, където мандатът му изтече на 16.2.2022 г. Лъжа е, че БФС има приет бюджет за 2022 г. Съгласно чл. 25 от ЗЮЛНЦ само конгреса може да приеме бюджета на БФС. Съгласно чл. 30 от ЗФВС, ако БФС не представи приет от конгреса бюджет на ММС до 31 март, ММС ще отнеме лиценза на БФС на 1 април. Тези хора тикат футбола ни към огромна криза”, написа във фейсбук Градев.

“Лъжа е, че само президентът и ИК могат да свикат изборен конгрес. Съгласно Устава и закона, ако 1/3 от клубовете поискат изборен конгрес, БФС е длъжен да свика такъв. В момента БФС нарушава Устава и закона. Съдът е на ход. Скоро ще има решение. Лъжа е, че някой е раздавал пари на конгреса. Да каже кой колко е дал, на кого и за какво. Такива празни приказки са за прокурор. Това го очаква!
На всички вече им е ясно, че си имаме работа с обикновени лъжци и страхливци, чието време в БФС изтече”, допълни бившият вратар.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx