> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Човекът на Стоичков разкри: Чисти сме, ще играем в Европа


Човекът на Стоичков разкри: Чисти сме, ще играем в Европа

0
0
44

Публикувана на: август 2, 2016

Един от акционерите в ЦСКА Емил Димитров категорично отсече, че това е бил единственият път за съществуването на клуба.

„Аз го казах и в началото. Ако не бяхме тръгнали по този път, както видяхте дружеството отива във фалит, неизбежно и ЦСКА към днешна дата нямаше да го има. Така, че това бе единствения път и благодаря на всички, който съдействаха това да се случи“, заяви Емил Димитров. Той допълни, че не желае да коментира появилото се ЦСКАерогара, тъй като историята и купите на армейците сега седят зад ЦСКА в „А“ група.

„Ново ЦСКА няма да коментираме. Ще ви кажа нещо за историята на ЦСКА. Аз бях на 10 години, когато тати ме доведе на този стадион на великия мач с великия Аякс. Видях как непобедените холандци излизаха и плачеха. Аз съм завел моят син откакто е проходил на стадиона, брат ми също е завел своя откакто е проходил. Те своите деца също ще ги водят тука. Ето го стадиона, купите са тука. Който не му харесва да нарича отбора както иска“, каза още бившият депутат на ГЕРБ.

„Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири. Обратното беше притеснително. Дори да имаше оздравителен план вървят още сигурно 50 дела във ФИФА и след всеки, който е играл половин мач на Армията, има 200 хиляди евро дълг и щеше да има такъв проблем с участието. Моята роля беше до тук – до стъпването на ЦСКА на родна Армия. Оттук нататък въпроси към Гриша Ганчев“, завърши човекът на Стоичков.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия