> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Човекът на Стоичков разкри: Чисти сме, ще играем в Европа


Човекът на Стоичков разкри: Чисти сме, ще играем в Европа

0
0
112

Публикувана на: август 2, 2016

Един от акционерите в ЦСКА Емил Димитров категорично отсече, че това е бил единственият път за съществуването на клуба.

„Аз го казах и в началото. Ако не бяхме тръгнали по този път, както видяхте дружеството отива във фалит, неизбежно и ЦСКА към днешна дата нямаше да го има. Така, че това бе единствения път и благодаря на всички, който съдействаха това да се случи“, заяви Емил Димитров. Той допълни, че не желае да коментира появилото се ЦСКАерогара, тъй като историята и купите на армейците сега седят зад ЦСКА в „А“ група.

„Ново ЦСКА няма да коментираме. Ще ви кажа нещо за историята на ЦСКА. Аз бях на 10 години, когато тати ме доведе на този стадион на великия мач с великия Аякс. Видях как непобедените холандци излизаха и плачеха. Аз съм завел моят син откакто е проходил на стадиона, брат ми също е завел своя откакто е проходил. Те своите деца също ще ги водят тука. Ето го стадиона, купите са тука. Който не му харесва да нарича отбора както иска“, каза още бившият депутат на ГЕРБ.

„Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири. Обратното беше притеснително. Дори да имаше оздравителен план вървят още сигурно 50 дела във ФИФА и след всеки, който е играл половин мач на Армията, има 200 хиляди евро дълг и щеше да има такъв проблем с участието. Моята роля беше до тук – до стъпването на ЦСКА на родна Армия. Оттук нататък въпроси към Гриша Ганчев“, завърши човекът на Стоичков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments