> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чичо Венци захапа ЦСКА: Няма как да тупнат като летяща чиния във Висшата лига


Чичо Венци захапа ЦСКА: Няма как да тупнат като летяща чиния във Висшата лига

0
0
280

Дата: февруари 15, 2016

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов засегна и ЦСКА по време на пресконференцията си днес. След като разпали още повече войната с Левски, босът на „белите“ не пропусна да поговори и за „червените“. Стефанов отново заяви, че не подкрепя идеята за създаване на Висша лига в България.

„Единственият вариант е това, което правят хората от Локомотив (София). С къртовски труд започнаха от четвърта дивизия – така, както е редно. Възродиха ДЮШ, направиха терен и стъпка по стъпка вървят в правилния път и към успеха. Другото е популизъм. Преди години пак бяха създадени отбори по административен начин – ЖСК Славия, Левски-Спартак, ЦСКА Септемврийско знаме, и видяхте докъде стигнаха нещата. За мен пътят за ЦСКА е един – така, както много европейски отбори тръгнаха от нулата и се възродиха. Виждате Ювентус и много други“, коментира Стефанов.

„Не мога да си обясня как ще се случи това нещо с Висшата лига. Хора, които години наред не са си плащали данъците, дължат милиони на футболисти и служители, ще тръгнат от нула. Другите в ролята на какви да са – на глупаци, послушници или както казваше Гигов – мишоци. Едни си плащат, а други – пият. Боби ни казваше, че ако оставим Литекс и ЦСКА, ще ни санкционират. Сега как да вкараме ЦСКА от трета дивизия във Висшата лига? Този отбор трябва да падне като летяща чиния – туп, и е във Висшата лига“, добави в типичния си стил Венци Стефанов.

На брифинга си босът на „белите“ почете с едноминутно мълчание починалия в събота Трифон Иванов. „За Трифон могат да се кажат много неща. Той бе голям мъж, при него нямаше интриги. Вечна му памет“, каза Стефанов преди да започне да говори за родния футбол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments