> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чики-рики Ристосков: Обидно е Ганчев и Домусчиев да честитят 8 март на шеф в БФС


Чики-рики Ристосков: Обидно е Ганчев и Домусчиев да честитят 8 март на шеф в БФС

0
0
209

Публикувана на: март 10, 2016

Бившият рефер №1 на България Христо Ристосков от няколко години живее в Австрия, където развива и собствен бизнес. Той обаче продължава да следи процесите в родния футбол и е един от най-големите критици на случващото се в „А“ група. Пред „Тема спорт“ той засегна всички проблеми, като първата му атака беше срещу изненадваща личност – Илонка Джалева, която е съдийски шеф на „Иван Асен“.

„Поддържам добри отношения с голяма част от хората в Изпълкома. Ще им кажа само, че е обидно на човека, който ръководи съдиите да му честитим осми март. Аз ако съм на мястото на Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев веднага ще напусна“, коментира Ристосков, който изрази мнение и около последните скандали с Борислав Михайлов и исканата му оставка.

„Къде няма задкулисие? В България навсякъде има задкулисие, включително и във футбола. Борислав Михайлов един път завинаги трябва да се отърси от мишоците, които ги е насъбрал около себе си, ако иска това, което е направил като футболист да не отиде на кино. Трудно се гради имидж, а може да се развали за един ден. На Балканите навсякъде обаче има задкулисие.

Не знам кой му е поискал оставката от Левски. Знаете, че да направите Конгрес трябва да имате половината от гласовете на клубовете. Има процедура, която е сложна и трудна. Нека кажат колко клуба развиват дейност. Това обаче не е толкова важно. Стани да седна, че да дойде друг. Трябва алтернатива, с която нещата да тръгнат към по-добро, а не да пристигне някой, с който да стане още по-зле. Нужно е да се помисли генерално. Не само Боби е виновен за това състояние на футбола, нека не заравяме глави в пясъка.

Проектът за Висша лига не е лош. Трябва да се направи нещо, защото станахме за посмешище. Имаме 4 мача на кръг… С толкова срещи нито футболисти може да изградиш, нито рефери. Идеята трябва да се реализира реално, а не само на моабет. Другото, което е важно, е кой ще даде гаранция за Висшата лига. Но все ми се струва, че този проект ще стартира, когато евреите се върнат от жътва. Нали знаете, че ние сме най-силни само на приказки. В нашата държава само се обещава. Кой ще определи критериите и ще даде гаранция, че футболистите и персонала на Монтана ще си получи заплатите? Питам ги кой ще определи съдийската и дисциплинарната комисии. Това е сложен процес, а не само да си говорим празни приказки. Дано се реализира този проект, който да е с поне 14 отбора. Но в тези клубове трябва да се ангажират умни хора, които да превърнат футбола в реален бизнес.

Нормално е гледаемостта  да е паднала. ЦСКА и Левски имат над милион фенове. Как без такъв мач ще има първенство. Без тях шампионата все едно е на един крак. На всички е ясно, че без ЦСКА първенството не е същото и дрънка на кухо.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments