> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Черно море ще се завърне на „Тича“ през есента


Черно море ще се завърне на „Тича“ през есента

0
0
185

Публикувана на: юни 27, 2016

Ремонтните дейности на стадион “Тича” във Варна ще започнат в най-скоро време. Това заяви председателят на комисията за младежки дейности и спорт към Общинския съвет Мартин Байчев.

“Средствата, които бяха гласувани на заседание на Министерски съвет – 1 млн. лева, вече са отпуснати. Няма заложен срок за изпълнение на ремонта, но през есенния дял от новия сезон в първа професионална лига, той трябва да е факт”, каза Байчев. Ремонтът включва ново осветление на стадиона и подмяна на тревното покритие на терена.

В същото време Химимпорт АД поема ангажимент в размер на 300 хил. лева, за подмяна на седалките на клубното съоръжение на Черно море, така че то да придобие абсолютно нов облик, каза още председателят на комисията за младежки дейности и спорт.

“Смятам, че с тези милион и 300 хиляди лева, ще имаме един стадион, който ще изглежда абсолютно по европейски. Така че до изграждането на стадион “Варна” ще имаме един спортен обект, който да разполага с всичко нужно за комфорта на зрителите и фенове на Черно море”, завърши Мартин Байчев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments