> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Черна дата за цяла България! Точно преди година загубихме големият Железен – Трифон Иванов


Черна дата за цяла България! Точно преди година загубихме големият Железен – Трифон Иванов

0
0
236

Публикувана на: февруари 13, 2017

Повечето му приятели отказаха в началото да повярват, че Трифон Иванов вече не е между живите. Масивен инфаркт покоси един от най-великите защитници в историята на България. Новината през онзи мрачен 13 февруари 2016 г, изглеждаше повече като лоша шега.

Та кой можеше да предположи, че железният Туньо ще бъде предаден от собственото си сърце. Ненавременната му смърт потресе България. Чак след като Трифон си отиде, се разбра колко всъщност са го обичали бившите му съотборници от златното ни футболно поколение, фенове, приятели, роднини. В последните си години Туньо сякаш странеше от общественото внимание. Отказваше да дава интервюта, не ходеше по светски събития.

Предпочиташе да си стои на вилата край малко язовирче – също негова собственост, да лови шарани и да си спомня за добрите стари времена. Защитникът направи страхотна футболна кариера, но след нейния край не успя да се справи с житейските предизвикателства. Опита различни видове бизнес, които до един се оказаха неуспешни. После тръгна да прави революция във футбола ни заедно с Боби Михайлов и останалите легенди от онзи велик национален отбор, стигнал до 4-тото място на световното в САЩ. Постепенно обаче се отказа и от това начинание и в крайна сметка беше назначен на работа в Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Близките му казват, че е имал планове да рестартира бизнеса си, но инфарктът спря житейския му път.

Година след кончината му, цяла България не е прежалила Туньо и едва ли това изобщо ще се случи. Трифон Иванов завинаги ще бъде помнен с огромното си сърце, неподражаемия си хумор и това, че завинаги остана себе си.

Почивай в мир, легендо, никога няма да те забравим!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments