> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Червените“ фенове: Имаме доверие на Ганчев, той ще ни извади от безвремието


„Червените“ фенове: Имаме доверие на Ганчев, той ще ни извади от безвремието

0
0
343

Дата: ноември 23, 2015

След срещата между привържениците на ЦСКА и Гриша Ганчев, на която трябваше да бъде взето решение за бъдещето на клуба, феновете обявиха, че застават зад бизнесмена. Фенът на „армейците“ Никола Дърпатов обяви това пред журналистите.

„Решихме, че всички сме зад Гриша Ганчев, каквото и да реши да прави оттук нататък. Той ни предложи най-различни варианти, ние решихме, че му гласуваме пълен картбланш да действа както той намери за добре. Включително и обединение с Литекс. Срещата не беше с цел да навлизаме в детайли, а беше с цел дали подкрепяме Гриша Ганчев безусловно, което всички се разбрахме, че правим. Не е имало разногласия изобщо. Решението беше да подкрепим Гриша Ганчев без никакви условия и уговорки в неговата мисия да направи най-доброто за ЦСКА.

„А“ окръжна група и престой неизвестен брой години при аматьорите очевидно не е опция за клуб като ЦСКА. Трябва да се взимат други мерки. С какво пречат братовчедите? Очевидно по всички линии, политически и т.н. Седмият в „А“ група за миналата година ще вдигне уставния си капитал с 13 милиона лева свежи пари. Там се изсипаха 8 или 9 нови свежи спонсора за последния един месец. Кажете ми кога е било това? Когато те играха в Шампионската лига преди 10 години имаха един спонсор. В момента имат 7 или 8.

БФС? БФС очевидно не пожела да подходи конструктивно по предложения вариант да продължим във „В“ група с ФК ЦСКА, въпреки че такива неща са правени в миналото за не един, не два, не три, не пет клуба. Окей, очевидно ни тласкат и те в определена посока. Никой не се преименува, никой не се слива. Говорим за преструктуриране на едно акционерно дружество по Търговския закон при придобиването му от нов собственик, който може да прави с него каквото си иска. Ако вие утре си купите една фирма – „Пешо ООД“, може да си я кръстите на „Иван ООД“ без никакъв проблем. Никой не може да ви спре. Така е по закон. Българският закон, който има върховенство. Същото важи за футболните клубове.

Спортното наследство? Не виждам какъв е проблемът при положение, че вероятно се откупи емблемата от НАП. Освен това да ви питам всички вас (бел. ред. – журналистите) бил ли е шампион на България Ботев (Пловдив)? Сегашният Ботев (Пловдив) с лиценза на Сопот има ли две титли, празнува ли 100 години? Бероедогодина ще празнува ли 100 години? Берое е Олимпик (Тетевен). Дайте да не си говорим глупости! В „А“ група към днешна дата само ПФК Славия може в някаква степен да претендира, че е оригиналното дружество, което е било едно време. Никой друг от всички 10 отбора, които са в момента в „А“ група. От всички шампиони на България за последните 30-40 години, не се сещам някой да е с автентичния си лиценз. Новото дружество ще се казва ЦСКА. Важно е за нас да свърши това безвремение“, каза Дърпатов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments