> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чандъров и Самуилов казаха „чао“ на Ботев, обвиниха феновете за решението си


Чандъров и Самуилов казаха „чао“ на Ботев, обвиниха феновете за решението си

0
0
206

Публикувана на: септември 5, 2016

Собствениците на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров и Георги Самуилов са категорични в решението си да се оттеглят от клуба. Малко преди 16:30 часа на официалния сайт на „жълто-черните“ беше публикувано изявлението на бизнесмените, които обявиха, че връчват акциите на феновете.

Припомняме, че Самуилов и Чандъров решиха да напуснат, след като запалянковци изгониха назначения от тях Николай Митов за треньор на Ботев. Поведението на група привърженици на пловдивски клуб доведе не само до оттеглянето на Митов, но до това на новоназначения спортен директор Михаил Мадански.

„Изявлението на Чандъров и Самуилов:

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ, УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ, Това, което ни накара да станем част ПФК „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ, бяхте именно Вие и Вашата неизчерпаема енергия!!! Именно тя запали искрата в нас!!! За съжаление същата тази „енергия“ разруши отношенията помежду ни… Винаги сме подхождали с уважение към Вас.

Нагнетяването на напрежение от Ваша страна започна от ден втори, но то не решава проблеми, а ги подклажда. Нападките и липсата на доверие към нас, към преценките и решенията ни, пречеха на работата и съответно – на развитието на ПФК „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ.

Ние сме хора с достойнство, доказали сме се в това, което работим и не приемаме някой ултимативно да нарежда какво и как да правим. Отстрани е лесно, но когато поемеш кораба, ти носиш отговорност за екипажа му! Колко от Вас са били треньори, мениджъри, директори, за да видят и знаят как се случват нещата отвътре? Колко от Вас са плащали някога заплати? Започнеш ли да управляваш един бизнес, един отбор – нещата стоят по друг начин.
Кой управлява, кой кадрува в отбора – ние или Вие?!

За да управляваш добре, трябва да имаш доверието и подкрепата на всички. Ние смятаме, че не получихме тази подкрепа от Вас – ежедневно нагнетявахте напрежение и у нас, и у треньорите, и у състезателите. Адекватните предложения за бъдещото развитие и градивните критики са винаги добре дошли, но няма да управляваме под Ваш диктат!!!

Разочаровани сме. Оттегляме се… Очевидно не отговаряме на Вашите изисквания за собственици на клуба…
Оттеглянето ни ще е постепенно. Искахме и все още искаме нещата да се случват и клубът да върви нагоре – взехме лиценз за 2016/2017 г., монтирахме осветление, доведохме нови футболисти и уважавани специалисти, работихме и по проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“…

Ще помагаме на детско-юношеската школа, ще помагаме и на отбора, с каквото можем, но не и с етикета „собственици”.

В най-скоро време ще предприемем действия за връщане на акциите на Вас – ФЕНОВЕТЕ на „БОТЕВ“ ПЛОВДИВ.
Изберете си спортно-техническо ръководство, треньори и т.н. И дано Вашият модел да се окаже по-успешен!!!

С уважение: Георги Самуилов и Румен Чандъров

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments