> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чандъров е непреклонен: Треньорите да ме питат дали феновете ми разрешават да ги назнача?! Няма как лумпени да ме управляват


Чандъров е непреклонен: Треньорите да ме питат дали феновете ми разрешават да ги назнача?! Няма как лумпени да ме управляват

0
0
605

Публикувана на: август 31, 2016

Собственикът на Ботев (Пловдив) Пловдив Румен Чандъров потвърди, че се отказва от акциите си в клуба и ще ги подари на феновете. Той е силно афектиран от случилото се при първото занимание на новия треньор Николай Митов и това е породило внезапното му решение.

„Подарявам акциите си на групата фенове, които милеят за Ботев. Няма какво да говоря с тях. Това са ненормални работи. Те искат да кадруват, да управляват, аз нямам нищо против, но без мен“, каза той пред Би Ти Ви.

„Явно са свикнали да казват кой да идва треньор и кой да си тръгва. Минавало е през годините и сега си мислят, че това е най-нормалното нещо, но аз не мога да влезна в тяхната кожа. Те направиха нещо, което е много грозно. Държат се като „хейтъри” – как клубът не е на Чандъров, а на феновете на „Ботев”.

Бизнесменът няма да промени решението си: „След като са го направили веднъж, ще го направят пак – след два, три или десет кръга. Нямам очи да кажа на треньор да дойде да работи, защото ще каже: ама те феновете дали разрешават?“.

„Не мога да позволя някой да определя треньора – това е моята роля. Не мога да позволя група фенове – „лумпени” и „хейтъри” да ме управляват“, заяви категорично Чандъров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments