> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чандъров: Ако искахме на всяка цена да влезем в Първа лига, щяхме да го направим


Чандъров: Ако искахме на всяка цена да влезем в Първа лига, щяхме да го направим

0
0
177

Публикувана на: май 4, 2017

Босът на Септември (София) Румен Чандъров заяви, че ако е искал да влезе в елита на всяка цена, е щял да го направи. Той заяви, че тимът му не се е отказал да гони директна промоция и че Етър има къде да загуби точки. Четири кръга преди края на сезона болярите водят на върха пред Септември с 5 точки.

„Аз никога не съм доволен. Представянето е задоволително, но искам повече. Имаме доста млади футболисти, които не могат да поддържат ниво. И това ми беше ясно. Подсилихме ги, имаше и треньорска смяна. Имаме колебания. Ще гоним Първа лига през баражите. Ако имаме нужното ниво, ще ги спечелим, ако не – на поправителен догодина.

Не правим нищо на всяка цена. Ако е на всяка цена, ще взема 12-15 играчи от елита и бъдете сигурни, че ще сме с 20 точки разлика пред другите. Но идеята на този отбор е да промотира и формира млади играчи от школата. Затова ще трябва и търпение. Беше ясно, че с тези момчета не може да направим нещо изключително на момента. Ако може да влезем в елита, ще е прекрасно. Ние не живуркаме. Много хора ни подценяваха в началото, но с 6-7 юноши сме в тройката“, каза бизнесменът пред „Тема Спорт“.

„Със сигурност треньорската смяна се отрази. Николай Митов е опитен наставник и може да сложи всички в малкия си джоб. Христо Арангелов е млад треньор, но няма смисъл да вкарваме чужд човек в клуба. На него му липсва рутина, за което трябва време. Като треньор е перфектен. Малко такива познавам като него – да живеят с играта, да се интересуват, да внедряват иновации. Ако познавах, щях да ги наема веднага. Засега нямам намерение да сменяме Арангелов.

Загубихме директната промоция в мачовете със софийските отбори и в домакинските срещи. Това го отдавам на напрежението. На някои момчета атакуването на елита им дойде в повечко. Но до края няма да се откажем от битката за директна промоция, въпреки че не държим нещата в свои ръце. Етър има къде да загубят точки. Гостуват на Созопол, Несебър, играят с Витоша Бистрица. Шампионатът е равностоен и всеки може да победи всеки“, завърши Чандъров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments