> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чакаха ЦСКА да легне и да умре! Не стана! Сега му пращат Спасител да го довърши


Чакаха ЦСКА да легне и да умре! Не стана! Сега му пращат Спасител да го довърши

0
0
362

Дата: април 29, 2016

ЦСКА явно сериозно бърка в здравето на някого. И започна да го прави от момента, в който армейците се класираха за финала за Купата на България. Не бяха един и двама тези, които бяха сложили кръст на червените и само ги чакаха да легнат в гроба и да умра тихо и мирно. Да, ама не! ЦСКА показа, че е по-жив от всякога! ЦСКА направи това, което фирмените отбори с една дузина спонсори зад гърба си не успяха да направят. И клубът от Армията постигна всичко само благодарение на един човек – Гриша Ганчев. Човек, който в годините е доказал, че знае какво и как да го направи, за да постигне целите си. Ама това явно не се харесва на мнозина в България. Затова и не е случайно, че само дни след класирането на ЦСКА за финала на Купата, ударите по червените започнаха отново. И този път са още по-свирепи. Защото на някои хора просто този фурор на армейците не им изнася.

В последната седмица не мина и ден без някой да не повдигне така прословутата тема за оздравяване. Да оздравяваш ЦСКА е все едно да се опитваш да заздравиш пробита бъчва за вино. Колкото и да я оправяш, тя винаги ще си е пробита и ще тече. Ама това го разбират само трезвомислещите. А не онези, които са се вкопчили в нещо наречено автентичен ЦСКА и жадуват да го оздравят пък каквото ще да стане. Колкото и човек да се напъва, то едва ли ще се сети за някой фалирал у нас клуб, който през годините е бил оздравен по истинския начин – а именно чрез изплащане на дългове и затягане на структурите на потъващото дружество. Питайте феновете на Берое как бе оздравен любимия им клуб през 2008-а година. Или пък тези на Ботев (Пловдив). Отговорът ще е един и същ. А за финал имаме един клуб като Левски, който само за няколко месеца се сдоби с толкова нови спонсора, колкото нито Баждеков, нито Тонев са сънували, че ще успеят да намерят поне в идното десетилетие.

Сега обаче на феновете на ЦСКА иска да им се вмени безпочвената идея, че настоящият клуб може да бъде оздравен. И това, че някой ще дойде на Армията, ще изсипе едни 30 милиона на Екцзекуторите само и само да каже, че е оздравил клуба, защото го обича. Да бе, да! Дори най-големия будала на света няма да се навие да плаща за масрафа на хората преди него. Още повече пък да го направи човек, който преди 10 години се зарече, че не иска да чува повече за български футбол. А сега изведнъж иска да е Спасителя?! В последната година единственият Спасител на ЦСКА е Гриша Ганчев. Човек, който сам вади пари и ги вкарва в бездънната каца на Армията. Само и само ЦСКА да живее и отново да трупа победа след победа, купа след купа и т.н. Без зад гърба му да стои една дузина спонсори, пратени там от някой отгоре.

В момента на нито един клуб не са му нужни оздравители. Дори на Берое не му беше нужен оздравителя ТЕЦ „Марица-Изток“. Заралии са толкова пламенни и до такава степен обичат любимия си клуб, че сами щяха да намерят изход от кризата. По същия начин, по който ЦСКА в момента търси своя път. И ще го намери, защото начело е Гриша Ганчев. А не някакъв измислен оздравител, който иска да тушира напрежението, за да му е мирна главата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments