> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чакат над 20 хиляди на „Васил Левски“ за дербито


Чакат над 20 хиляди на „Васил Левски“ за дербито

0
0
147

Повече от 20 хиляди зрители ще дойдат на стадион „Васил Левски“, за да гледат сблъсъка между „Левски“ и „ЦСКА“. Срещата е днес от 17,00 часа, а символичен домакин е „синият“ отбор. Бройката на желаещите да посетят двубоя разкри зам.-директорът на СДВР Антон Златанов. Комисарят е провел разговор с лидерите на двете агитки, които са обяснили, че има по-голям интерес от страна на феновете от предния двубой. Още повече, че се очаква времето да е приятно, около 20 градуса, и да предразполага за посещение на стадиона. Интересното е обаче, че вчера до 16,00 часа бяха продадени по-малко от 4000 билета за мача, като повечето (1987) бяха за сектор „Б“, където се настанява агитката на „Левски“.

„На среща в българското първенство рядко се купуват билети предварително, така че е трудно да се каже с точност. Двете агитки и техните лидери заявяват, че има по-засилен интерес , коментира комисар Златанов. Той обясни, че двете агитки отново ще имат шествия преди двубоя. „Ще има сериозни мерки за сигурност не само на стадиона, но и из столицата. Целият ресурс на СДВР ще бъде ангажиран за охрана на обществения ред в цяла София.

При равен резултат на трибуните ще останат фенове на „ЦСКА“. Ако мачът завърши с успех за един от двата тима, публиката на победителите ще бъде задържана за около половин час, докато другата агитка напусне стадиона, предупреди зам.-директорът на СДВР.

Стандарт

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments