> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА ще гради новия си облик в Тетевен


ЦСКА ще гради новия си облик в Тетевен

0
0
195

Публикувана на: август 28, 2016

ЦСКА ще проведе лагер по време на паузата за националните отбори, най-вероятно в Тетевен, съобщи „Тема Спорт“. Новият треньор Едуард Йорданеску е настоял за това, за да може да опознае по-добре футболистите, а и част от чаканите нови попълнения ще се нуждаят от допълнителни тренировки. Румънецът желае армейците да изиграят поне една контрола по време на лагера.

Паузата в шампионата за ЦСКА ще трае от днес до 11 септември (неделя). Тогава червените гостуват на Дунав в Разград, освен ако двубоят не бъде преместен в Русе.

31-кратните шампиони имат двама национали в представителния отбор – Чорбаджийски и Недялков, както и още в при младежите – Китанов, Стойчо Атанасов, Гълъбов, Малинов, Никола Колев, Десподов, Александър Георгиев и Лазар Марин.

Последният замени нападателя на ЦСКА Георги Минчев. Той бе опериран в петък, след като скъса адуктор, и е аут поне за два месеца.

Наред с Чорбаджийски и Недялков, Преслав Йорданов бе повикан в представителния отбор от Ивайло Петев, но отпадна заради контузията си.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments