> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА уреди „безспорен талант“, който си признава за проблеми с главата и не понася да му казват как да играе


ЦСКА уреди „безспорен талант“, който си признава за проблеми с главата и не понася да му казват как да играе

0
0
152

ЦСКА работи здраво по лятната селекция и вече дори изникна първият футболист, с когото обявиха, че „червените“ са постигнали договорка и ще премине на „Българска армия“ през лятото, и то като свободен агент, макар цената му да е  800 хиляди евро според специализираният сайт Transfermarkt.com. Дилан Бахамбула е част от втория отбор на Дижон и през този сезон играе в третото ниво на френския футбол, но качествата му са забелязани от ЦСКА и „червените“ му предлагат шанс най-сетне да изгрее на елитно ниво.

За Бахамбула във Франция пишат, че притежава неоспорим талант, особено когато става дума за дрибъл и удар. 21-годишният офанзивен футболист, който е избрал да играе за националния отбор на Конго, обаче сам посочва големият си проблем в кариерата – главата! Дилан не е от младоците, които се забъркват в скандали извън или на терена. Той си признава, че често има проблем с мотивацията и с това да работи здраво в тренировките, за да докаже, че талантът му няма да бъде погубен.

„Не мога да виня никой друг, освен себе си за това, че не стигнах до първия отбор на Монако в Лига 1. Постоянно обвинявах всички останали, но не и себе си. В един момент осъзнах, че лежа на стари лаври. Бях по-техничен от момчетата на моята възраст и това минаваше при 17-годишните, при 19-годишните. После започна да става по-трудно. Разбрах, че съм се самозалъгвал, когато съм обвинявал другите. Просто бях спрял да работя достатъчно, а това значеше, че не мога да постигна това, което искам. В сезона ми във ФК Париж в трета дивизия имах върхове и спадове, играта ми не вървеше много добре и в края на годината започнах да си задавам правилните въпроси. Формата ми се подобри за завършека на сезона и така отбелязах няколко гола“, разказва Бахамбула при преминаването си от Монако в Дижон. Проблемът му обаче си остава и треньорът му разкрива защо.

„Липсва му увереност. Той има техника, талант, физиката му е добра. Може би го обезпокои това, че започнахме да му даваме инструкции, трябва да знае, че инстинктът не е всичко“, анализира наставникът на Дижон Оливие Дал’Олио малко преди да засили играчът към втория отбор отново в трета дивизия. Там изглежда проблемите с мотивацията на Бахамбула продължават, както и колебливото му представяне. Ако наистина ЦСКА го е уредил за лятото, то фланговият нападател трябва да се възползва максимално от шанса си и да направи скок нагоре в своето представяне, защото не само „армейците“ по трибуните ще го искат, но и защото това ще е най-добрият път за него да спаси безспорният си талант.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments