> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА уби модела „Домусчиев“! Сензационно изказване за „кралят слънце, който управлява БФС“ и войната им срещу ЦСКА!


ЦСКА уби модела „Домусчиев“! Сензационно изказване за „кралят слънце, който управлява БФС“ и войната им срещу ЦСКА!

0
0
198

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев направи сензационно изказване след края на търга за емблемата на фалиралото АД, който бе спечелен от „червените“ с оферта от 8 млн. лева. Георгиев разсипа тотално моделът „Кирил Домусчиев“, когото нарече „кралят слънце“ и в прав текст обяви, че той управлява БФС задкулисно и е причината ЦСКА да не вземе лиценз за Европа.

„Идват тия палячовци от Лудогорец 1948 участват с техните фирми, със сина на шефката си, и участват с оферти от стъпка 200 хиляди лева. Госпожата горе трябва да разпредели всеки лев от тази сума за какво отива. През това време някой да не обяснява, че ние не плащаме – процесът по разпределянето е дълъг, може да отнеме 3-4 месеца. Войната не е приключила и сега очаквам да задействат друг механизъм срещу нас. Тука номерът не мина, от тях всичко очаквам. И днес е станала една простотия, която не искам да коментирам. Тези хора няма да ни оставят намира, за тях ще е най-добре от догодина да не играем футбол. Ще им е най-добре да си играят само те и всички останали отбори да се прекръстят на Лудогорец

По-миналото лято, когато предложиха на Домусчиев да вземе акциите и да оздрави клуба, защо не го направи?! А сега си праща неговите хора?!

Те се постараха тая година да изхарчим повече от 10 милиона, за да не можем да участваме в Европа. С това ръководство на БФС и манипулациите в Изпълкома от определен човек нямаше как да има подкрепа за ЦСКА. На сина на шефката е шеф тоя човек. Имаме определени съмнения за кореспондецията между БФС и УЕФА. Очевадно е, че е имало телефонни разговори, на базата на които след това е имало официални имейли. Ще видим дали ще обжалваме. БФС не е молил УЕФА да прави компромис, въпросът е зададен така, че отговорът да бъде еднозначен. Така е зададен от БФС, че да не бъдем допуснати. Защо, ги питайте тях. Всичко се дирижира от Разград, всичко беше скалъпено така. Футболния съюз се управлява от разград. Дисципът повика Левски за свастиката и им намалиха наполовина наказанието. На нас ни пращат на апелативна комисия, чийто председател е баща на делегата, който ни е написал доклада. Аз за краля слънце не мога да говоря. Пише УЕФА на базата на какви основания може да допусне един клуб до евротурнирите, тези неща явно не са били съобразени и аз нямам съмнения откъде е дошло.

Сагата с емблемата приключи, войната с хората от Североизточна България продължава. За да се нарича някой армеец и да има претенции да е ЦСКА, това е определено от публиката. Не го определя емблемата, аз или някой друг, а феновете. ЦСКА има трима собственици, които застават с лицата си, а не ползват посредници и подставени лица. Проваленият търг не оказа влияние за Европа, те нямаше да се спрат и да създават проблеми. Мислех, че ще има провокации от тях и днес. Не знам кога са дошли днес, може да са спали тук и да са се гушкали с бабата горе, знам ли.

От УЕФА официално пишат, че ЦСКА е ЦСКА, не Литекс. Сега и емблемата взехме. На тези хора им паднаха две опорни точки. Момчетата си имат договори и са професионалисти, затова им се плаща. Единствено ще се промени планът за подготовката.

Надявам се, че държавата ще подходи отговорно и няма да позволява такива манипулации на търга за базите, както за този търг. Когато искаше да си почтен, участваш с една фирма, не с три. И като излязат веднага да кажат, че ние няма да платим..“, каза Георгиев пред офиса на синдик Дора Милева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments