> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА със силен международен ход! Най-големите в Европа разбраха истината за „червените“


ЦСКА със силен международен ход! Най-големите в Европа разбраха истината за „червените“

0
0
170

Публикувана на: август 2, 2016

Ръководството на ЦСКА разпространи писмо до ня­колко световни медии и во­дещи сайтове в областта на футбола. С него армейците обясняват реалната ситуация в клуба. Посланието на червените е изпратено до две от най-авторитетните спортни издания в Европа – списанията SportBILD и Kicker, както и до лидерите по статистическа информа­ция Soccerway, Transfermarkt и Livescore.

„Бихме желали да ви инфор­мираме детайлно за ситуа­цията в ЦСКА. Наясно сме, че срещу клуба се води клевет­ническа кампания, и по тази причина желаем да изясним как реално стоят нещата.

Към 1 август 2016 г. ПФК ЦСКА АД се намира в процедуpa по несъстоятелност и по нареждане на Софийския градски съд ще премине към процедура по ликвидация в следващите няколко седми­ци. Поради това ПФК ЦСКА АД няма право да взима учас­тие в никакви първенства, администрирани от Българс­кия футболен съюз. Футбо­лен клуб ЦСКА участва в но­восформираната Първа лига с ново, напълно законно дру­жество – ПФК ЦСКА-София. След споразумение с Минис­терството на младежта и спорта новото дружество играе домакинските си мачо­ве на стадион „Българска ар­мия“.

Освен това, в ролята на един от най-големите креди­тори на старото дружест­во, ПФК ЦСКА-София е в про­цес на придобиване на закон­ни активи от старото дру­жество, което е в несъстоя­телност. Тази процедура ще бъде завършена в най-кратки срокове. По този начин ПФК ЦСКА-София ще стане единственият законен наследник на ПФК ЦСКА АД. За подобни случаи в Европа можете да разгледате случилото се в Рейнджърс, Фиорентина, Наполи и Парма.

Искаме също така да уточ­ним, че ПФК ЦСКА-София няма никаква връзка с ПФК Литекс-Ловеч и не може и не трябва да бъде свързван по никакъв начин с този футболен клуб“, пише в писмото на ЦСКА до световните медии.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments