> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА сменя трансферната си стратегия след резачката от УЕФА


ЦСКА сменя трансферната си стратегия след резачката от УЕФА

0
0
139

ЦСКА може да промени плановете си за селекция, след като не бе допуснат до участие в евротурнирите. Червените ще решават днес как точно да процедират с футболистите, които са набелязали за привличане. С оглед на това, че клубът не получи право на евроизлаз, може би подходът към подписването на договори с нови играчи ще бъде коригиран.

ЦСКА бе в напреднали преговори с няколко състезатели и изчакваше окончателната развръзка относно евроучастието си, за да предприеме последната стъпка относно финализирането на някои сделки. От друга страна, част от желаните футболисти не искат да преминат в Борисовата градина, при положение че отборът няма да участва на международната сцена. Треньорът Стамен Белчев вече призна на пресконференция преди заминаването за Австрия, че клубът е ударил на камък в преговорите с някои играчи заради спирането му за Лига Европа.

При настоящата ситуация червените вероятно ще направят по-скромна селекция от планираната. Както е известно, до този момент договор с армейците има само едно ново попълнение – бразилецът Енрике Рафаел (23 г.), който играе като крило и зад нападателя. ЦСКА преговаряше също с вратар, централен защитник, плеймейкър и централен нападател.

Негативното за клуба решение на УЕФА по всяка вероятност ще забави допълнително привличането на играчи. Такива бяха анонсирани още за началото на лагера в Австрия, но клубът предпочете да заеме изчаквателна позиция. Въпреки шокиращата новина от Нион целта в първенството ще остане непроменена от вече заявената – армейците да спрат хегемонията на Лудогорец.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments