> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА скочи на клеветниците, измислили си конфликт между Цветанов и Головодов


ЦСКА скочи на клеветниците, измислили си конфликт между Цветанов и Головодов

0
0
329

Дата: март 11, 2016

От ЦСКА отрекоха появилите се информации за конфликт между Павел Головодов и Момчил Цветанов. „Червените“ смятат, че срещу тях се водят медийни атаки. Ето официалното съобщение на ЦСКА:

„Армейци,

От доста дълго време срещу нашия любим клуб се водят изключително масирани и целенасочени медийни атаки, целящи да разклатят стабилността и спокойствието в клуба. Стабилност и спокойствие, които липсваха години наред.

Днес за пореден път беше изписана поредната „новина“ за конфликт между състезателите Момчил Цветанов и Павел Головодов. На всички е ясно, че целта на тази „сензация“ е единствено да наруши климата в отбора и да притесни милионите армейски сърца.

Във футболен клуб ЦСКА вярваме, че журналистите би трябвало да използват медийното пространство, за да подобрят осведомеността на хората относно факти и събития.

Вярваме също така, че основно задължение на журналистите е да предоставят на аудиторията обективна и безпристрастна информация, подплатена с факти.

Против всякакви норми на журналистическата етика е създаването на подобни „новини“, търсещи евтина сензация, които дори си нямат подписан автор. Може би авторът на „новината“ се срамува да сложи своя подпис под тази си творба?

Невъзможно е да публикуваме опровержения за всяка една „новина“, която бива пускана срещу клуба, затова искаме да ви призовем да четете само и единствено официалния сайт на ЦСКА, в който винаги ще намерите най-точната и най-актуална информация.

Футболен клуб ЦСКА желае да информира широката общественост, че си запазва правото да заведе съдебни искове срещу всеки, който изрича клевети, целящи да уронят авторитета на клуба и да му създадат лош имидж!

В неделя всички на стадиона, защото ние имаме нужда от вас!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments