> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА скача за нова изразителна победа срещу Пирин


ЦСКА скача за нова изразителна победа срещу Пирин

0
0
188

Публикувана на: август 20, 2016

ЦСКА ще опита да запише втора поредна победа на сметката си в днешното гостуване на Пирин в Благоевград. „Червените“ все още нямат победа като гост от началото на сезона и ще опитат да променят това на стадион „Христо Ботев“. „Орлетата“ пък играят на приливи и отливи от началото на сезона, като записаха две загуби и една победа. Те ще се надяват да измъкнат нещо „армейците“, макар задачата да не е никак лесна.

Пирин е демонстрира доста колеблива игра в защита. Отборът определено има проблеми в тази зона и това си личи от статистиката, която показва, че благоевградчани са допуснали гол в 11 от последните си 12 мача в първенството (б.а. включително и тези от миналия сезон).

Любопитен факт е, че и в двата тима има играчи, носили вече екипа на съперника. В състава на Пирин това са Владислав Златинов, Станислав Костов и Орлин Старокин. Бившите „орлета“ в състава на „армейците“ пък са капитанът Борис Галчев, Александър Дюлгеров и Красимир Станоев.

Треньорът на домакините Стефан Генов не може да използва в този мач контузения Бенгюзов. Предполага се, че наставникът ще заложи на Аргилашки на вратата и Башлиев, Сандев, Ханс и Кощърна в отбрана. Костадинов и Старокин ще са дуото в средата на терена, а Младенов и Тасев ще оперират по крилата. Златинов ще започне на върха на атаката, докато зад гърба му ще действа Костов.

„Червените“ пък са без защитника Рафаел Перес, който е с травма. Иначе Христо Янев може да разчита на всичко най-добро с което разполага и вероятно ще заложи на Китанов на вратата, Недялков, Дюлгеров, Чорбаджийски и Атанасов в отбрана. Малинов ще е в ролята на опорен халф, а пред него играта ще градят Галчев и Арсенио. виана и Десподов ще започнат на двете крила, а атаката ще води Преслав Йорданов.

Вероятни състави:

ПИРИН: Аргилашки, Башлиев, Сандев, Ханс, Кощърна, Костадинов, Старокин, Костов, Тасв, Младенов, Златинов

ЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Дюлгеров, Недялков, Малинов, Арсенио, Галчев, Виана, Десподов, Йорданов

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments