> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА си хареса португалец от Първа лига


ЦСКА си хареса португалец от Първа лига

0
0
176

Публикувана на: май 3, 2017

Нов португалски футболист може да се озове в ЦСКА. Става дума за халф-бека на Верея Педро Еуженио, кой­то наистина впечат­лява с представяне­то си през пролетта. 26-годишният играч има 5 гола през но­вата година и е с ос­новен принос за кла­сирането на староза­горци за полуфинал за Купата на Бълга­рия, както и за почти сигурното класиране на Верея за баражи­те за Европа. Имен­но той отбеляза по­бедното попадение срещу Славия.

Стамен Белчев, който макар и не много сигурен в бъ­дещето си, познава отлично качествата на Еуженио. Двама­та работиха заедно в Хасково през про­летта на 2015 г. факт е, че португа­лецът разви доста своя потенциал и от средностатистически бек се превърна в добър халф, който отгоре на всичко мо­же да решава мачо­ве.

Понастоящем в ЦСКА играят четирима португал­ци – Давид Шимао, Руй Педро, Арсенио Нунеш и Рубен Пинто, така че Еуженио би се чувствал от­лично на „Армията“. Отделно от това фут­болистът знае добре български език, след като вече беше в Берое, Хасково и сега Верея. Той мо­же да играе и на ня­колко позиции -крило, десен и ляв краен защитник. Все още не е ясно да­ли  подобен трансфер ще стане факт. Старо­загорци обаче вече продадоха един от най-добрите си футболисти – Ама-ду Сукуна. Той вка­ра победен гол на ЦСКА и след това премина в Левски.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments