> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА се опъна на португалци: Или плащайте за Арсенио или той е наш


ЦСКА се опъна на португалци: Или плащайте за Арсенио или той е наш

0
0
414

Смятаното за сигурно напускане на Арсенио Нунеш от лагера на ЦСКА не изглежда всъщност гарантирано. От щаба на „червените“ са се запънали и са обявили, че няма да се разделят с португалеца без пари, както се твърдеше в родината на футболиста.

Офанзивният играч беше смятан за сигурно ново попълнение на бившия си клуб Морейрензе, като дори трябваше в четвъртък да бъде представен официално. Това обаче не се случи, а изданието „Гимараеш Дигитал“ твърди, че той по спешност се е прибрал в България.

Причината е, че иска да се разбере с „червените“ за прекратяването на контракта си, защото не искал да играе повече за тях и искал да се завърне на Иберийския полуостров. Явно обаче му предстоят тежки преговори, защото от ЦСКА искат или да изпълни договора си до 30 юни 2018 г., или да бъдат платени пари за него от Морейрензе.

Ако българският клуб не склони да го пусне като свободен агент, по всяка вероятност трансфер няма да има, защото португалците не са склонни да плащат повече за играчи това лято. Развръзка се очаква съвсем скоро, но изведнъж бъдещето на Арсенио вече не е толкова ясно.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments