> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА сглобява идеален отбор! Армейците чакат класни чужденци в Австрия


ЦСКА сглобява идеален отбор! Армейците чакат класни чужденци в Австрия

0
0
255

Публикувана на: юни 23, 2016

ЦСКА ще чака чуждестранни попълнения на втория си летен лагер в Австрия (1-15 юли). „Армейците“ от доста време водят преговори с няколко от набелязаните играчи. Клубът иска да се подсили с качествени футболисти от чужбина, които да вдигнат класата и конкуренцията в състава и привличането им е въпрос на десетина дни. Преди края на лагер в Тетевен на 28 юни обаче към отбора едва ли ще се присъединят нови футболисти.

ЦСКА чака нападател от чужбина, а най-вероятно ще вземе още един офанзивен футболист и още един бранител. „Армейците“ умуват за още една опция за десен бек, тъй като Станислав Манолев почти сигурно няма да подпише с клуба. Той така и не се присъедини към лагера на ЦСКА в Тетевен, въпреки че това се очакваше да се случи. Вместо това Манолев се готви в родния си Благоевград.

В същото време сръбският кондиционен треньор Душко Томаш продължава работата си в ЦСКА. Той обаче вече ще се занимава с подготовката на дублиращия отбор, като ще помага и на най-голямата формация в школата. Томаш бе в 3-седмична почивка, в която посети САЩ, където има роднини. Освен това е бил в Китай, където е работил 6 години, както и в Сърбия. Вчера специалистът, който получи прякора Професора от играчите на ЦСКА, бе на „Армията“ и потвърди, че остава в клуба.

„Тема Спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments