> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА резна още две медии заради хейта по клуба от „Армията“


ЦСКА резна още две медии заради хейта по клуба от „Армията“

0
0
246

Публикувана на: септември 13, 2016

Ръководството на ЦСКА продължава да действа с твърда ръка срещу всеки, който се опитва да петни името на клуба. Без значение дали става въпрос за човек или за медия. След като в края на месец юли бе спрян достъпа на Канал 3 и в-к „7 дни спорт“ до стадион „Българска армия”, сега бяха отказани акредитации и на още две медии – Topsport и Sportal. Ето и цялото съобщение, поместено в официалния сайт на ЦСКА, без редакторска намеса:

„Скъпи Армейци,
Съобщаваме ви, че на медиите Sportal.bg и TopSport.bg са отказани сезонни журналистически акредитации за домакинските мачове на ЦСКА за новия сезон от Първа професионална лига. Репортерите, операторите и фотографите на въпросните медии не са желани на стадион „Българска армия”.

Ръководството на Футболен клуб ЦСКА смята, че медиите Sportal.bg и TopSport.bg не отразяват коректно процесите в клуба и умишлено целят да манипулират общественото мнение.

На аудиторията на същите медии се представят „новини” без факти и истина в тях. „Новини”, търсещи единствено евтина сензация на гърба на ЦСКА.

Също така Sportal.bg остава една от много малкото медии (останалите са очевидно обвързани и зависими от няКОЙ), които продължават да изписват името на ЦСКА стриктно според търговския регистър. Практика, която се прилага само и единствено срещу нашия клуб. За такава голяма медия двойният стандарт в случая е недопустим!
Колеги, оставяме пред вас възможността да отразявате „истинското и автентично” ЦСКА, за което вие така неуморно пишете.

С пожелание за лека работа и бъдещи успехи!

От Ръководството на Футболен клуб ЦСКА“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments