> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА отряза медиите на Пеевски! Вижте кой повече няма да стъпи на Армията


ЦСКА отряза медиите на Пеевски! Вижте кой повече няма да стъпи на Армията

0
0
232

Публикувана на: юли 28, 2016

Ръководството на ЦСКА показа, че ще действа с твърда ръка срещу всеки, който се опитва да петни името на клуба. Без значение дали става въпрос за човек или за медия. Днес в сайта на армейците се появи информация, че са отказани акредитации на „7 дни спорт“ и „Канал 3“. За никой не е тайна, че двете медии бяха сред най-активните в битката срещу ЦСКА в последните месеци и многократно се опитаха да навредят на имиджа на клуба. Освен това от Армията призоваха всички медии да изписват правилно името на отбора, а не да се използва името от търговския регистър. Ето и цялото съобщение от официалния сайт на ЦСКА без редакторска намеса:

„Ръководството на клуба разгледа внимателно всички заявки и благодари на медиите за проявения сериозен интерес. През изминалия сезон станахме свидетели на изключително грозна медийна война срещу нашия клуб. Ръководители, треньори, футболисти и служители бяха нападани без причина от определени медии. Всички тези нападки малко или много рефлектираха върху имиджа на клуба.

Ние вярваме, че в основата на журналистическата професия трябва да бъде желанието за представяне на точна, адекватна и обективна информация, подплатена с факти, разбира се.

Против всякакви норми на журналистическата етика е създаването на „новини”, които търсят само провокация и евтина сензация.

С оглед на гореизложените аргументи Футболен клуб ЦСКА отказва сезонна на акредитация на медиите „7 дни спорт” и „Канал 3”.

Ръководството на клуба смята, че същите не отразяват реално процесите в клуба и умишлено целят да манипулират общественото мнение, за да разединят армейската общност.

Колеги, от доста време насам също така забелязваме, че в някои медии името на ЦСКА се изписва стриктно според регистрацията в търговския регистър. Очевидно е, че тази политика се прилага само и единствено към ЦСКА! Например Лудогорец не се изписва като Лудогорец 1945, Локомотив София като Локомотив 1929, Нефтохимик като Нефтохимик Бургас 1962 и т.н. примери безброй.

Затова, колеги, ви приканваме да уеднаквите стандарта си в изписването имената на футболните клубове. В противен случай, предвид тенденциозното отношение, Футболен клуб ЦСКА си запазва правото да откаже достъп до стадион „Българска армия” на определени медии!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments