> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА отрече за Зику, взима двама нови след Нова Година


ЦСКА отрече за Зику, взима двама нови след Нова Година

0
0
202

Публикувана на: октомври 7, 2016

ЦСКА ще привлече двама или трима нови футболисти през зимната пауза в първенството, пише „Тема Спорт“. Единият от тях със сигурност ще е централен нападател.

Армейците така и не успяха да намерят адекватен вариант за върха на атаката си през лятото и до края на календарната година ще се оправят с наличното. А то е свързано с Преслав Йорданов, преквалифицирането на Густаво Кулма, който действа на тази позиция в последните кръгове, и евентуално Милчо Ангелов. Както е известно, през тази седмица ЦСКА се раздели с привлечения само преди 35 дни Вилмар Джордан.

Колумбийският таран разтрогна с клуба по взаимно съгласие, след като не успя да навлезе в необходимата форма, а успоредно с това е отказал да играе за дублиращия състав.

Централният нападател, който ЦСКА ще вземе през зимата, ще бъде чужденец и вече е набелязан. С него дори са стартирали преговори за личните му условия.

Целта пред червените до Нова година е да намалят до минимум 6-точковото си изоставане от върха в класирането, след което да се подсилят сериозно на невралгичните си постове, един от които е свързан с върха на атаката.

В същото време от Борисовата градина категорично опровергаха появилата се информация, че имат намерение да си връщат Янис Зику, който в момента играе за последния в румънския елит Търгу Муреш, а през този месец ще навърши 33 години.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments